Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 01-05-10, 21:57
yiannossavva Ο χρήστης yiannossavva δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 23-05-2007
Περιοχή: Λευκωσία-Κύπρος
Μηνύματα: 686
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apostolis veroia Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννο και Βασιλη αυτο το εκανα με το ποτηρι και το κανω συχνα. Το νερο ειναι καθαρο και για αυτο μου εκανε και εντυπωση πως ειναι δυνατον να ειναι καθαρο και να ειναι πρασινο Τελικα παρατηρησα οτι τωρα που καθαρισε απο την εορουμενη αλγη στα πανο επιπεδα, που αυτα φτανουν σε βαθος μεχρι και 70 εκατοστα φαινοντε τα παντα! Απο κει και κατω δεν ειναι τοσο καθαρο η ετσι νομιζω. Τελικα διαπιστωσα οτι εχω μεγαλο βαθος και ειναι φυσικο να δειχνει ετσι! Δηλαδη και καλο φυλτρο να βαλω η και παρα πολα φυτα τον πατο δε θα τον βλεπω απο δω και περα λογο βαθους! εδω σε πισινες πας που ειναι ολοκαθαρα τα νερα και οταν το βαθος αρχιζει και ξεπερνα τα 1,80 αρχιζουν και τα πλακακια να μην καθοριζοντε σωστα!
Τωρα θελω να μου πειτε αν καποιος απο εσας ξερει αυτο το φυτο το βρηκα στη πρωτομαγια σημερα σε ποταμακι μερικα ηταν σε βαθος και αλλα οχι!
Υ.Σ τωρα που σας γραφω αυτα μου ηρθε η σκεψη οτι τελικα ολα ειναι μια παρατηρηση και απο κει που ημουν ασχετος σιγα σιγα κατι κανω Και κατι αλλο που σκεφτηκα μετα απο καποιες λιμνες που ειδα απο κοντα ειναι οτι καθε μια ειναι και μοναδικη!!!! Στο νερο, στα φυτα, αν εχει βαθος η οχι, αν εχεισ πλατος πολυ η λιγο, αν φυσαει η οχι, αν το κλιμα ειναι υγρο η ξηρο, ακομα και η συσταση των πετροματων που βαζεις μεσα της πεζουν απιστευτο ρολο! Π.Χ στην αριδαια εχει λιμνουλες που παρολο τα νερα ειναι στασιμα ειναι και καθαρα! Αλλα γιατί; Γιατι τα πετροματα που εχει ειναι απο ενα ειδος που μιαζει σε ανθρακα και σε καποια αλλα σαν παγομενη λαβα! αυτο ισως κανει και αυτη τι λιμνουλα καθαρη! Τωρα θα δω; Εχω βαλει πετρες απο αυτην την περιοχη στην λιμνη μου και θα σας πω! Παντως γουσταρω πολυ το θεμα λιμνη παρατηρης πραγματα απιστευτα!!!!!

Αφού έκανες το τεστ με τα ποτήρια τότε οι φωτογραφίες αδικούν την καθαρότητα του νερού σου.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο για τα πετρώματα. Και εγώ είμαι της γνώμης ότι οτιδήποτε πορώδες που βρίσκεται στην λίμνη λειτουργεί σαν φίλτρο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02498 seconds with 10 queries