Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-10, 16:31
Το avatar του χρήστη maria1983
maria1983 Ο χρήστης maria1983 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: χολαργός
Προεπιλογή από το κακό στο χειρότερο

Εν τέλει ο γκαπάκης απεβίωσε (του κανα ευθανασία). Με την αντιβίωση έδειξε μια αρκετή βελτίωση η οποία κράτησε για τρεις μέρες (χωρίς όμως να επανέλθει πλήρως) και στη συνέχεια κατέπεσε ακόμα χειρότερα. Αφού πέρασε μια βδομάδα που πραγματικά απορούσα πώς ζούσε ακόμα, αποφάσισα να του κάνω ευθανασία για να μην ταλαιπωρείται.
Το θέμα είναι όμως ότι έχω δύο τελείως ξαφνικούς θανάτους στο μεγάλο ενυδρείο. Πρόκειται για δύο μωρά πλάτυ, περίπου ενός μηνός. Πρώτα πέθανε το ένα πρίν από 1-2 βδομάδες, το οποίο δεν μου έκανε εντύπωση γιατί από την αρχή ήταν πιο μαζεμένο και κρυβόταν συνέχεια οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν ασθενικό εκ γενετής. Σήμερα όμως βρήκα νεκρό και το άλλο μωράκι,το οποίο έχαιρε άκρας υγείας ως χτες, έτρωγε, τριγύρναγε παντού κτλ. Φοβάμαι την ύπαρξη βακτηριακής ασθένειας στο ενυδρείο,καθότι οι μετρήσεις είναι άψογες.Α, επίσης πέθανε κι ένα σαλιγκάρι δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά κι αυτό μου φάνηκε περίεργο. Τι να κάνω;
Επίσης για να μην ανοίγω νέο ποστ θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να απολυμανθεί ένα φίλτρο. Θέλω να απολυμάνω το ενυδρειάκι-καραντίνα που είχα τον γκαπίνο (γιατί φοβάμαι ότι θα μου ξαναχρειαστεί), αλλά δεν ξέρω πώς να απολυμάνω το φίλτρο και τα υλικά (το ξέρω ότι θα ξεστρώσει, δεν πειράζει θα το ξαναστρώσω από την αρχή). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01290 seconds with 10 queries