Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-10, 11:09
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

με κλειστο ενυδρειο δε θα εχεις προβλημα....λιγα λεπτα τη μερα να αεριζεις το σπιτι και υγρασια 0.
με ανοιχτο ενυδρειο ομως σαφως και θα εχεις πολυ υγρασια.
επειδη εχω και μερικα ανοιχτα....αν κοιμηθω με κλειστη την πορτα...θα "τρεχουν" οι υδρατμοι στο τζαμι (πριν βαλω το 20λιτρο ανοιχτο στο υπνοδωματιο αυτο δε συνεβαινε)
στο φις ρουμ οπου εχω 2 μικρα ανοιχτα....επειδη ειναι πιο ψυχρο δωματιο..καθε πρωι σφουγγαριζα αρκετο νερο απο το πατωμα...καταλαβαινεις. ελυσα το προβλημα αφηνοντας ΜΟΝΙΜΑ 1 δαχτυλο ανοιχτη την πορτα. δε γινοταν αλλιως.
αν λειψω μερικες μερες και δεν "αερισει" καποιος το σπιτι...υπαρχει αποπνικτητη υγρασια. δεν ειναι τυχαιο οτι οι ορχιδεες μου πανε περιφημα και ανθισαν φετος παλι με τεραστια ανθη για 3η συνεχη χρονια...(λατρευουν την υγρασια)
επισης εχω 2 φωτιστικα για ρεσω απο κρυσταλλους αλατιου. αν δεν ανοιγα τα παραθυρα καθε μερα....εβλεπα πανω στο τραπεζι νερο και δοκιμαζοντας το ...ηταν αλμυρο . οι υδρατμοι υγροποιουνταν σε επαφη με το αλατι και ετρεχε αλμυρο νερο στο τραπεζι. απο τοτε αυτα τα φωτιστικα τα εχω σαν δεικτη υγρασιας στο σπιτι μου...αν αμελησω να αερισω το σπιτι...θα δω τις σταγονες αυτες...(αν το παρακανω τα φωτιστικα θα λιωσουν )
παραυτα..οι τοιχοι δεν εχουν εμφανισει καθολου μουχλα γιατι δεν "καθεται" αλλα ανοιγω και φευγει η υγρασια αυτη.

Page generated in 0,01280 seconds with 10 queries