Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-04-10, 10:45
Το avatar του χρήστη Vodka
Vodka Ο χρήστης Vodka δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Τρίκαλα
Προεπιλογή

Δεν έχω λίμνη και μάλλον δεν θα αποκτήσω ποτέ αλλά παρακόλουθω τα ποστ του yiannossavva από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ και το παλικάρι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τόσο με τη λίμνη του αλλά κυρίως με τις πληροφορίες/φωτογραφίες/βίντεο που ποστάρει. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν είναι σωστά αυτά που κάνει/λέει αλλά βλέπω πως μπαίνει σε αρκετό κόπο να μοιραστεί τις εμπειρίες του μαζί μας και το εκτιμώ και ελπίζω να συνεχίσει να εμπλουτίζει την κατηγορία και να μη σταματήσει λόγω της οποιας ψιλοπαρεξηγησης δημιουργήθηκε.

Και καλά κάνατε και κλειδώσατε το προηγούμενο ποστ γιατί είχε ξεφύγει λίγο και ακόμα καλύτερα έκανε ο Tolis που τάχθηκε υπέρ των admin γιατί γνωρίζω και από άλλα φορουμ τι γκρίνια τρώνε και πόσο κόπο και χρόνο χρειάζεται για να συντονίσεις μια δημόσια συζήτηση. Κακά τα ψέμματα εμένα επρέπε να με πληρώνανε για να κάνω τη δουλειά τους.

Το μόνο που με ενόχλησε λίγο είναι το εξής :

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOCRATIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν πειράζει.
γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει ...

Με όλη την καλή διάθεση όπως πάντα και ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας ! Και άντε βάλτε και άλλες φωτογραφίες και βιντεάκια και άλλα τέτοια ωραία να ανοίγει και λίγο το μάτι μας και να χαιρόμαστε και να ζηλεύουμε γιατί τα όνειρα για μονοκατοικία και κήπο και λίμνη μας τα φάγαν με την κρίση τους.

Page generated in 0,01426 seconds with 10 queries