Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-10, 11:37
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Αργολίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην alex
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Always_Learning Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα σε όλους!

Οι πρώτες μου ερωτήσεις λοιπόν είναι :
1. να αγοράσω εξωτερικό φίλτρο για λόγους χώρου και ευκολίας και αν ναι ποιό ? (μετά από 1 πρώτο ψάξιμο είμαι μεταξύ EHEIM Classic 2213, EHEIM Ecco Pro 120-2032 και TETRATEC EX 600).

2. τι υπόστρωμα να βάλω? να χρησιμοποιήσω το χαλίκι που έχω τώρα στο μικρό (και το οποίο παρεπιπτόντως έχει γίνει όλο σχεδόν σκούρο πράσινο)?

3. Από φυτά τι να βάλω δεδομένου του φωτισμού και του γεγονότος ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με CO2 (είτε μπουκάλα είτε DIY) λόγω έλλειψης χρόνου?

Αυτά για αρχή!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας και την διάθεσή σας να μοιράζεστε τις γνώσεις σας!

1 σιγουρα το εξωτερικο ειναι πιο ανετο και κερδιζεις και χωρο, αν δεν εχεις οικονομικο θεμα χτυπα το 2213 υπερβολικο μεν αλλα θα το χρησιμοποιησεις και στο 150+ που θα παρεις καποια στιγμη γιατι το 50αρακι δεν ειναι για πολλα και το ξερεις...

2 παρε καινουριο χαλικι η αμμο για να σου φτασει...
αυτο που εχεις φανταζομαι θα ειναι λιγο και για να φυτεψεις χρειαζεσαι μια ικανη ποσοτητα ωστε να εχεις 5-6 εκατοστα χαλικιου...
εκτος των αλλων ισως εχεις αλγη στο χαλικι κι εμενα αυτο μου βαραει στα νευρα...

3 απο φυτα οτι βρισκεις σε κλαδεματα για αρχη βαλτο, ετσι δεν θα κλαις λεφτα αν δεν πιασουν, απο την αλλη αν δεις και αρχιζουν και αναπτυσσονται περνας απο κανενα καλο πετ σοπ και αγοραζεις (ε αποφεγεις κουμπες και γλοσσοστιγμα και αλλα τετοια απαιτητικα)
αυτα θελει ψαχτηρι, εγω προσωπικα οτι εβρισκα το εριχνα
αλλα πιανανε αλλα μενανε στασιμα, διαβασμα και παλι διαβασμα, οπου βλεπεις κλαδεματα googlαρεις να δεις απαιτησεις του καθε φυτου ξεχωριστα και οτι βλεπεις να σε καλυπτει το τσιμπας...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01455 seconds with 10 queries