Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-03, 18:30
Mitsos Ο χρήστης Mitsos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ampelokipoi
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην Mitsos Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Mitsos Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Mitsos
Προεπιλογή

Για σας παιδια. Μετα την ευγενικη προσφορα του chris με φυτα (αλλα και με συμβουλες) μπορω να πω πως τελειωσα με τις αλλαγες στο ενυδρειο μου. Σιγουρα εχει πολυ δρομο ακομη για να γινει οπως το φανταζομαι αλλα τουλαχιστον τωρα τα πσαρακια θα νωθουν πολυ καλυτερα. Αγορασα και 3 SAE για την αλγη (δεν ξερω αν ειναι περιεργο, αλλα ακομη και πριν βαλο τα φυτα που μου εδωσε ο chris ειχα αρχισει να εχω προβλιμα (με μονο 2 φυτα!) και τωρα απομενει να καθαρισει και το χρωμα του νερου.
Εχει ακομη γαλακτωδες χρωμα (διαβασα το σχετικο post) και ακολουθω πιστα ολα οσα αναφερετε εκει για να ξεπεραστει αυτο και εχει και λιγο χρωμα απο το ξυλο (αν και το ειχα βρασει και αφησει ενα βραδυ σε ζεστο νερο) αλλα απ οτι ειδα σε αλλα post αυτο δεν ειναι προβλημα και σε 2-3 αλλαγες θα εχει εξαφανιστει...
Επισης τωρα που ειναι ακομη νεα τα φυτα εκανα και σκουπα (απορω ποτε προλαβε και μαζευτηκε τοση βρωμα!!!)
Και παλι σας ευχαριστω ολους (special thanks to chris ) για την βοηθεια και ειδικα αυτους που εφτιαξαν αυτο το site και μπορουμε να περνουμε συνεχως ολες αυτες τις πληροφοριες...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02171 seconds with 10 queries