Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-03, 02:29
Το avatar του χρήστη Obelix(Reifen)
Obelix(Reifen) Ο χρήστης Obelix(Reifen) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Lavrio
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Obelix(Reifen)
Προεπιλογή

Εμ εδώ είναι το πρόβλημα .Το δέμα με τo φαγητό τον ancisrtus τα καλά ελληνικά ταχυδρομεία το έστειλαν πίσω φυσικά ο άνθρωπος θα μου το ξαναστείλει μέχρι τότε μαρουλάκι γιατί αυτά δεν αλλάζουν η hikari η μαρούλι η hygrophyla με τρύπες και το αρσενικό δαρμένο.
Θα τσεκάρω τα σφουγγάρια το πρωί να δω πως είναι και θα σας πω, σε μερικές μέρες θα βάλω και μισό κολοκύθι για το δεύτερο τσεκάρισμα παντός απέξω οπός βλέπω το ενυδρείο υπάρχει μια βελτιώσει που μπορεί να είναι και στο μυαλό μου.
Στα τεστ έκανα μια τσιγκουνιά και παράγγειλα αυτά με τα στικ άμα οι μετρήσεις σας βοηθήσουν να μου πείτε τι είναι η μύξα-γλίτσα να πάω σε έναν χημείο να μου κάνουν ότι τεστ χρειάζεστε.
Και εγώ είπα να μην βάλω φάρμακα αλλά σε 4 μέρες το ενυδρείο έγινε θάλαμος αέριων 2 φορές και να μην έχουν τίποτα τα ψαριά με τέτοιο στρες κάτι θα πάθουν. Ακόμα υπήρχε το πρόβλημα με τα κυανοβακτηριδια μπήκε μια θεραπεία για αυτό το πρόβλημα αν μπορέσει η ίδια θεραπεία να μου λύσει και το πρόβλημα με την μύξα θα είναι πολύ καλό η αν το περιορίσει πάλι έχει καλός, τουλάχιστον θα μου δώσει χρόνο .
Την Κυριακή έβαλα το ποστ στις 3 και πείρα απάντηση στις 12 εγώ κάτι έπρεπε να κάνω γιατί αν γινόταν το ίδιο και την Δευτέρα το πρωί τώρα θα είχα ανοίξει πόση για καινούργια σύνθεση ενυδρείου. Φαρμακείο διανυκτερεύων υπήρχε Pet-shop ox.
Όπως και να έχει η θεραπεία αφού ξεκίνησε θα συνεχιστεί μέχρι τέλους μιας και δεν μπορώ να την σταματήσω τώρα. Μόλις τελειώσει θα βάλω τον ανθρακα.
Δεν είμαι υπέρ τον φάρμακων στα δυο χρόνια που έχω το ενυδρείο μια φορά myxazin μπήκε και σε έναν μήνα έχω βάλει ότι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά .

Up-date
Η μύξα εξαφανίσθηκε ακόμα και αυτή που είχε μείνει στα φίλτρα μετά από το καθάρισμα .Τετάρτη μέρα και ούτε ίχνος .
Ένα κομμάτι μαρούλι που το μαλάκωσα σε ζεστό νερό από την βρύση για τα Otto’s πείρε ένα καφέ χρώμα μετά από λίγο και βγήκε. Λαχανικά βρασμένα δεν έχω βάλει ακόμα και μάλλον δεν θα βάλω μέχρι να τελειώσει η θεραπεία και μπει άνθρακας στο φίλτρο.

http://public.fotki.com/reifen/
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01507 seconds with 10 queries