Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-03-03, 12:32
pavloukos Ο χρήστης pavloukos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην pavloukos
Προεπιλογή

πωπωπω ... είμαι τελικά για τα μπάζα ... ούτε τι έχω δεν ξέρω τελικά!
λοιπόν, το φυτό δεν το έχω ΚΑΝ φυτεμένο στο υπόστρωμα και συμπεριφέρεται σαν anubia, δηλαδή οι ρίζες έχουν τυλίξει τον βράχο και έχουν αγκιστρώσει ... κάθε εβδομάδα περίπου έχω και καινούριο φυλλαράκι ... βρε παιδιά σίγουρα είναι echinodorus; Πάντως ούτε λίπασμα βάζω ούτε τίποτα και ένα φύλλο ήδη έχει βγει έξω από το νερό ... να φανταστείτε ότι όταν το αγόρασα ήταν το μισό σε ύψος και είχε μόλις 5 φύλλα.
Επομένως τώρα έρχονται οι ερωτήσεις ... ωραία, anubia δεν είναι ...
1. από την στιγμή που έχει καλή ανάπτυξη ... να το αφήσω εκεί που είναι;
2. επειδή φοβάμαι ότι θα γίνει τεράστιο, αν μερικά φυλλαράκια προεξέχουν έξω από το νερό, αυτά θα σαπίσουν;; Τι μπορώ να κάνω;
3. μπορώ να πολλαπλασιάσω το φυτό; και αν ναι πώς;

άκυρη η ερώτηση ... διάβασα ότι όταν αναπτυχθεί πολύ αρχίζει και πετάει λουλουδάκια τα οποία τα μεταφυτεύουμε στο χαλίκι

όσο για τους corries, πρέπει να είναι synodontis ... δεν εξηγείται αλλιώς ... επιθέσεις σε μικρότερα ψάρια δεν έχω αλλά αναμεταξύ τους έχουμε καβγαδάκια αλλά μικρά ... μάλλον από ότι έχω καταλάβει territorial καυγάδες κυρίως ... έχουν μεγαλώσει αρκετά και πρέπει να είναι upside down ... να φανταστείτε ότι όταν αγόρασα η υπάλληλος επέμενε ότι ήταν upside down τα οποία κάνουν 12 ευρώ και την έπεισα ότι ήταν julii που κάνουν 3 ευρώ ... τώρα εξηγείται ... χαχαχα
πάντως είναι πιο μαύροι από την φωτογραφία
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02488 seconds with 10 queries