καλημερα παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.να ξερετε οτι σας θαυμαζω και ευχομαι και γω να ειμαι καποια στιγμη σε θεση να μπορω να προσφερω τη βοηθεια μου.το σιγουρο ειναι πως ο αγωνας για να μην αγοραζει κανενας αυτα τα ψαρια εχει ξεκινησει ηδη απο τη μερια μου.
ειναι κριμα και γι αυτες τις ψυχουλες και για ολους εμας που τα εχουμε στην οικογενεια και στην καρδια μας.
το ψαρακι μου ειναι σε παρομοια κατασταση με τη χθεσινοβραδυνη,αργοκινητο με θολα ματακια και χωρις ορεξη.συνεχισα και σημερα τις σταγονες και ελπιζω.σαφως ειναι καλυτερα απο την πρωτη μερα κρισης,ελπιζω να το ξεπερασει
τωρα για το ενυδρειο..σιγουρα δεν μπορω να παρω 700αρι γιατι δεν ειναι μονο το ενυδρειο ειναι και τα υπολοιπα.και προτιμω ενα μικροτερο αλλα ολοκληρωμενο με σωστα πραγματα και οχι ενα 700αρι και στα υπολοιπα μισες δουλειες.με δεδομενο οτι το ψαρι μου δεν θα ειναι ικανοποιημενο ουτε με 700αρι ουτε με 1000αρι θα παρω οσο μεγαλυτερο μπορω με καλα υλικα θα βαλω μονο αυτον στο νεο ενυδρειο(αληθεια μηπως εχει συνηθισει στην παρειτσα και του κακοφαινεται?)και ευχομαι με την αγαπη μου και χωρις φυσικα τα τραγικα μου λαθη του χτες περαν του δεδομενου να ζησει για πολλα ακομη χρονια.
παιδια θα σας ενημερωνω για ολα μου τα βηματα και πιστευω στις συμβουλες σας.
α και μη διστασετε να με κραξετε αν αντιληφθητε βλακεια.μακαρι να το χε κανει καποιος νωριτερα...
-------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=ui1SNzKFuCY
εδω βλεπετε και τους 2 ειναι παλαιοτερο βιντεο με αυτη την τρυπα που χε κανει στο κορμακι του!τοτε σ ενα πετ που ειχα παει μου χαν πει πως δεν γινεται τιποτα και να το αφησω στην τυχη του επειδη ειναι προχωρημενη κατασταση.και αν θελω να το βγαλω κιολας απο το ενυδρειο μη τυχον κολλησει και το αλλο.βριστηκαμε.δεν το δεχτηκα γιατι αυτο εγινε σε μερικες ωρες και φυσικα πηγα αλλου και τοτε με πολυ κοπο και με φαρμακα διεψευσε τους παντες και εγινε καλα σε λιγοτερο απο48 ωρες.το ενθαρρυντικο ηταν πως δεν του χε κοπει η ορεξη ουτε για ενα δευτερολεπτο
-------------------------
εχω δει ολα σχεδον τα ενυδρεια που εχει στις παρουσιασεις και ντρεπομαι για το δικο μου.με ψευτικα φυτα και αηδιες.βεβαια εδω και πολυ καιρο δεν εχω τιποτα μεσα εκτος απο τις πετρες για να εχει λιγο περισσοτερο χωρο το αγορακι μου.αν τους βλεπατε μαζι...ο μικρος ηταν συνεχεια κατω απο την κοιλια του μεγαλου λες και ηταν μαμα του!ακομη και οταν ησυχαζανε ηταν πλαι πλαι γι αυτο αναρωτιεμαι μηπως του λειπει?