Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 21-02-03, 11:33
sot-zoe Ο χρήστης sot-zoe δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 16-12-2002
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Μηνύματα: 540
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην sot-zoe
Προεπιλογή

Δεν ξερω τι θα σου πει ο chris , αλα σχεδον ολα για να μην σου πω ολα τα ειδη ψαριων που αναφερεις ζουν σε ομαδες απο 6-8 ατομα το λιγοτερο , εγω ας πουμε εχω 15 καρδιναλιους .
Με τα λιτρα που εχεις δεν μπορεις να βαλεις τοσο μεγαλη ποικιλια ψαριων , εαν βαλεις ας πουμε 8 καρδιναλιους 4 οττόκικλους και 2 κορυντόρας εισαι οριακα στον αριθμο των ψαριων που μπορει να φιλοξενησει το ενυδρειο σου .
Ξεκινα ετσι και εαν πανε ολα καλα και μπορεις να διατηρεις σε σταθερες και καλες συνθηκες το νερο σου , τοτε διακινδυνευεις να βαλεις αλλη μια ομαδα απο καποια τετρας ( 6 ας πουμε απο οποιο μικρο ειδος θες ) .
Και κατι ακομα οταν θα κανεις τις αλλαγες φυλαξε σχεδον ολο το παλιο νερο και τα υλικα του φιλτρου σου σε εναν κουβα , μην ξεπλυνεις το παλιο χαλικι που ειχες μεσα και φροντισε ολα να εχουν τελειωσει σε 2 ωρες περιπου , ετσι δεν θα χρειαστει να ξαναστρωσεις το νερο και το φιλτρο .
Και βεβαια μπορεις να φυτεψεις και αργοτερα , εμεις τι νομιζεις οτι κανουμε συνεχεια ( ραβε ξυλωνε δουλεια να μην σου λειπει )
__________________
Σωτήρης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01473 seconds with 10 queries