Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-03, 14:20
Mitsos Ο χρήστης Mitsos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ampelokipoi
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην Mitsos Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Mitsos Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Mitsos
Προεπιλογή

OK
Ευχαριστο πολυ για τις συμβυλες και συγνωμη για τα Greeklish (η δυναμη της συνηθειας )

Πω πω διαβασα την διαδικασια για το στρωσιμο και ειδα πως δεν εχω ελενξει αρκετα πραγματα (γμτ. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου τα λενε ολα οπου παω και με δουλευουνε
)

Επειδη στο μελλον σκεφτομαι να παρω ποιο μεγαλο ενυδρειο πειραζει αν κρατισω αυτα τα ψαρια και οταν αρχισω να εχω προβληματα λογο μεγεθους να κανω το αλμα?

Παντως το προβλημα μου αυτη τη στιγμη ειναι πως δεν μπορω να τα επιστρεψω για τις επομενες 3-4 μερες λογο δουλειας και συμφωνα με αυτα που λετε δεν ξερω αν θα αντεξουν

Εχω χρισιμοποιησει <stress coat> <stress zyme> ths aquarium και προληπτικα <complete remedy> της wardley.
Ελπιζω το νερο που εφερα μαζι με τα ψαρια (περιπου 2lit.) να τα βοηθισει!! Εχτες εδειχναν αρκετα περιεργα αλλα σημερα τα βλεπω αρκετα ποιο κινητικα

Και κατι ακομα: Φανταζομαι οτι Τεταρτη-Πεμπτη θα ειμαι σε θεση να τα επιστρεψω αλλα ηδη τα λατρευω δεν υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι για να τα κρατησω ??
Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιες ιδεες
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01332 seconds with 10 queries