Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 14-02-03, 20:04
dimitris Ο χρήστης dimitris δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-12-2002
Περιοχή: Παλαιό Φάληρο
Μηνύματα: 140
Send a message via Skype™ to dimitris
Προεπιλογή Τη βοήθεια σας / Re-design ενυδρείου φυτεμένο

Αποφάσισα να κάνω αλλαγές σημαντικές στο ενυδρείο μου. Να ξεκινήσω με τα δυσάρεστα. Έχασα ένα ψαράκι και μάλλον είναι απο την μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ζεστού/κρύου αφού αν είδατε στο προηγούμενο topic μου πρέπει να κόλλησε χθες το βράδυ ο θερμοστάτης και είχε χτυπήσει 30C και τώρα το απόγευμα ήταν στα 24C. Ενώ μόνιμα έχω περίπου 25-26C.

Η βοήθεια σας έγκειται στο νέο σχεδιασμό μου. Το ενυδρείο μου ειναι 80χ50χ30. Έχω φίλτρο βυθού, αεραντλίες, κτλ., και θέλω να τα βγάλω όλα και να βάλω φυτά, εξωτερικό φίλτρο που δουλεύει εδώ και καιρό στο ενυδρείο και άλλο υπόστρωμα. Έχω το ΕΗΕΙΜ ecco 2233, σήμερα πήγα στο HAPPY PET και αγόρασα 25 κιλά υπόστρωμα (3χ5κιλά ψιλό χαλίκι και 2χ5κιλά μεσαίο μέγεθος). Ακόμη πήρα 567g First Layer Pure Laterite για υπόστρωμα για τα μελλοντικα φυτά μου.

Είμαι ΟΚ με αυτά? Διαβάζω στις οδηγίες για το υπόστρωμα ότι λέει να το αναμίξω με 1inch (2.5 cm) of gravel και μετά από επάνω να προσθέσω το υπόλοιπο χαλίκι. Η αγωνία μου είναι αν θα είμαι καλά όσον αφορά την αγωνία μου να προσθέσω φυτά.

Περιμένω σχόλια σας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01245 seconds with 10 queries