Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 08-02-03, 21:45
Odoiporos Ο χρήστης Odoiporos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: World
Μηνύματα: 78
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην Odoiporos Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Odoiporos Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Odoiporos
Προεπιλογή

καλως ηρθες στη παρεα μας. οτι χρειαστεις εδω ειμαστε αφου ομως πρωτα διαβασεις παλιοτερα μηνυματα. πρεπει να παραδεχτω οτι θα χρειαστει μπολικη δουλεια για να γινει καλη δουλεια αλλα μη σε φοβησει . ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. θα σου πω τι θα εκανα εγω.
θα αδειαζα ΑΜΕΣΩΣ το ενυδρειο απο ψαρια, πλαστικα φυτα κλπ. , δηλαδη θα αφηνα μονο το γυαλι. θα ξεκινουσα απο την ΑΡΧΗ το στησιμο του. θα εστελνα τα ψαρια σε κανα φιλο ή στο μαγαζι απο οπου τα αγορασα για φιλοξενεια και θα αρχιζα το διαβασμα και τις ερωτησεις. μετα θα απο ΠΟΛΥ μελετη και ΥΠΟΜΟΝΗ θα αποφασιζα τι ψαρια θα ηθελα να εχω και τι μπορω να φιλοξενησω. και παντα πριν απο καθε μου κινηση θα ενημερωνα (πληρης και λεπτομερη αναλυση) το φορουμ για να μπορεσω να το στησω σωστα. οσο πιο καλα το στησεις στην αρχη τοσο λιγοτερα προβληματα θα αντιμετωπισεις στο μελλον (ΙΜΕ). βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να αγορασεις μεγαλυτερο ενυδρειο .
ΙΜΕ, στην αρχη ειχα κανει και εγω λαθη οπως και τοσοι αλλοι, μην ανησυχεις κανεις δεν ξεκινησε εχοντας την γνωση και την εμπειρεια.
__________________
Stef
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01312 seconds with 10 queries