Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 04-02-03, 21:26
Odoiporos Ο χρήστης Odoiporos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: World
Μηνύματα: 78
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην Odoiporos Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Odoiporos Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Odoiporos
Προεπιλογή

μια χαζη ερωτηση,
μηπως ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα μας?
αλλα ρωτησα και περιμενα απαντηση και αλλα ειπατε! εχετε χασει το μυαλο σας??
ευτυχως καποιοι μου εξηγησαν.
και εν κατακλειδι, θα πρεπει να πουμε οτι στις διαφορες τηλεοπτικες εκπομπες βλεπουμε πολλα και διαφορα κωμικοτραγικα. στη συγκεκριμενη ομως περιπτωση, θα πρεπει να αναγνωρισουμε το γεγονος οτι ειτε μας αρεσει ειτε οχι, γινεται μια εμμεση αλλα και πολλες φορες αμεση διαφημηση της ενασχολισης μας. απο εκει μετα πρεπει να αναλαβουμε δραση και με το τροπο μας, οταν βλεπουμε καποιον να θελει να ασχοληθει, να βοηθουμε οσο και οπως μπορουμε.
τωρα σχετικα με το θεμα γουστου δεν θα ανοιξω το στομα μου γιατι θα γινω κακος ! αντι να καταλαβει ολος ο κοσμος οτι στους φιλοξενουμενους μας πρεπει να καταβαλουμε τις μεγιστες δυνατες προσπαθειες ετσι ωστε να τους παρεχουμε ενα νεο σπιτι στο οποιο θα νιωθουν και θα αναπτυσονται οπως αν θα ηταν και στο φυσικο τους περιβαλλον (ποταμια, λιμνες κλπ) ασχετα αν εχουν γεννηθει σε δεξαμενες ή οχι, αναλωνουμε ενεργεια και φαια ουσια στο να κανουμε το βιο αβιοτο στους φιλοξενουμας γεμιζοντας το ενυδρειο με καθε λογης κατασκευασμα που δεν εχει κανενα συνδετικο κρικο με το περιβαλλον που τους αρμοζει. εδω κανω μια μικρη παρεκκλιση απο τα παραπανω μονο στη περιπτωση που μιλαμε για... φιλτρο, θερμομετρο (εσωτερικο, αν υπαρχει) και θερμοστατη. λυπαμαι αν πολλες φορες ο λογος μου ειναι καυστικος αλλα δεν μπορω πλεον να ανεχομαι τον καθε ασχετο και "φωτεινο" παντωγνωστη επι παντος επι στητου. αυτη τη φορα εκτοξευω τα βελη μου προς τους επαγγελματιες-εμπορους, διχως αυτο να σημαινει οτι ολοι τους, ειναι μη ειδικοι ή δεν εχουν την καταλληλη πειρα, εμπειρια και γνωση απλα εχω βαρεθει να βλεπω να αδειαζουν με περιτεχνο τροπο το πορτοφολι του καθε νεου στην ενασχοληση αυτη.
ευχαριστω για τον χρονο σας και την υπομονη σας να διαβασετε ενα μακροσκελλες και παραλληλα πικροχολο μηνυμα αλλα πιστευω πως εγινα κατανοητος.
και κατι για να ηρεμησουμε
Σας ευχαριστω για την ολη μεχρι στιγμης βοηθεια σας, ελπιζω καποια στιγμη να μπορω να βαλω ενα μικρο λιθαρακι στην ολη προσπαθεια εστω να χτιστει αμοιβαια εμπιστοσυνη και κατανοηση.

Moderator:
Πως συμβαίνει κάθε φορά να ξεφεύγουμε τόσο από ένα απλό topic;;; Λίγη ακόμη προσπάθεια.
__________________
Stef
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02004 seconds with 10 queries