Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-10, 13:53
Το avatar του χρήστη λατσε τζενη
λατσε τζενη Ο χρήστης λατσε τζενη δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: δαφνη
Προεπιλογή

παιδια νομιζω πως η αιτια που μου ανεβενει η αμμωνια ειναι τα σπαια φυτα,και τις προαλλες με το που καθαρισα 2 σαπια φυτα φτιαχτηκε η αμμωνια και επιδη και τωρα βρικα φυλλα της ανουβιας σαπιζμενα νομιζω πως παλι αυτη ειναι η αιτια.Εχω σρομενω ενυδρειο εδω και 3 μηνες περιπου απο μπολι Georgarask με τη πρωτη επιασε και απο τοτε δεν ειχα προβλημα.εφτιαξα και το αλλο ενυδρειο μου απο μπολι το πρωτου ενυδρειου και μακαρονακι και ολα μια χαρα.για αυτο πιστευω πως μου φταινε τα φυτα.θα το ψαξω και αλλο ομως για να βεβαιωθω οτι οντως μου φταινε τα φυτα
ευχαριστω πολυ παντος για τις απαντησεις σας
-------------------------
υφ επιτελους 0 η αμμωνια μετα απο τρητη αλλαγει νερου 70%.σπαω το κεφαλι μου τι να μου φταει μηπως και η πολυ τροφη;τι να κανω καλυτερα να πινανε λιγαγι μηπως ρηχνω πολυ φαει;ειναι λιμαργα ομως οσο τους ρηχνεις τρωνεσπανια βλεπω να μην εχουνε φαει το φαι τους και τα λιφαλιλι αλλα και τα κονγο τετρας,μηπως και το αντιχλοριο επιδη παντα ρηχνω με το παραπανω,να τα ρηθμησω πιο καλα αυτα τα δυο πραγματα και βλεπουμε
ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη λατσε τζενη : 04-03-10 στις 13:53 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01252 seconds with 10 queries