Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-10, 01:18
Μανος Θες Ο χρήστης Μανος Θες δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Ουτε το κολοκυθι ,ουτε το αγγουρι,ουτε τη ταμπλετα σπιρουλινας ακομα,τα αγνοουν(η οτι εμεινε απο την ταμπλετα,τη μονομαχο μου μεσα,θα φαει και μενα στο τελος)

Κοιτα,αλγη δεν εχω πολυ γιατι οι Αμανο παροτι 2,ειναι πολυ φαγανες και επισης τα φυτα μου τα πανε αρκετα καλα στην αποροφηση λιπασματος.
Επισης με το που αλλαξα λαμπα και εβαλα ψυχρη στα 6000 kelvin,11 W με χρονοδιακοπτη-ειχα θερμη 25w λαμπα σε 42 λιτρα-,σταματησε η ραγδαια αναπτυξη της αλγης μου.

Αποτι ειδα μεχρι στιγμης οι οτοκυκλοι δεν αγγιζουν την πρασινη αλγη και προτιμουν την καφε,και οχι την τριχοειδη(εχω ενα ξυλο στη μεση,θα προσπαθησω να σου ανεβασω φοτο, το οποιο εχει σε μερικα σημεια τριχοειδη).

Γενικα νομιζω πρεπει να περιμενουμε καποιες μερες γιατι διαβασα σε κατι γερμανικα link-oι γερμανοι πρεπει να τους γουσταρουν αρκετα γιατι σε αγγλικα site βρηκα ελαχιστες πληροφοριες ενω σε γερμανικα γινεται χαμος- οτι εχουν χρονο προσαρμογης σε θεμα φαγητου και πρεπει να 'μαθουν΄τι τροφη μπορουν να φανε με πειραματισμους σιγα σιγα σε βαθος χρονου γιατι δεν εχουν τρομερη αντιληψη ως ζωα.

Παντως μια φιλικη συμβουλη,απεφυγε κραδασμους και φασαρια κοντα στο ενυδρειο γιατι τα ατιμα καταλαβαινουν και το παραμικρο κραδασμο,μιλαμε περπαταω σε μαρμαρο 4 μετρα μακρια και καταλαβαινουν τις δονησεις.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01299 seconds with 10 queries