Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση!
Τα νιτρώδη δεν γίνεται να μην καταναλώνονται γιατί αν συνέβαινε αυτό θα ανέβαιναν συνεχώς και δε θα έμεναν σταθερά (εφ όσον καταναλώνεται η αμμωνία, παράγονται συνεχώς κι άλλα νιτρώδη)! Οπότε πάει να πει οτι καταναλώνονται μεν, αλλά με όχι αρκετά γρήγορο ρυθμό! Που πάει να πει ότι υπάρχουν βακτήρια που διασπούν νιτρώδη αλλά δεν αναπαράγονται! Και αυτό είναι που με ανησυχεί, διότι σε γενικές γραμμές αν βάλεις ένα βακτήριο σε συνθήκες επώασης (με σωστή θερμοκρασία, τροφή και χώρο ανάπτυξης), αυτό αρχίζει να αυξάνεται και να πληθύνεται με σταθερό ρυθμό! Φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά...

Μήπως να βάλω διπλή δόση αντιχλώριο;
Ψάρια δεν έχω, οπότε δεν βιάζομαι (ψέμματα λέω, κοντεύω να σκάσω!),οπότε θα περιμένω κι άαααλλη μια βδομάδα και βλέπουμε. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω.