Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 21-01-03, 11:26
pavloukos Ο χρήστης pavloukos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 27-12-2002
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ
Μηνύματα: 354
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην pavloukos
Προεπιλογή

Το ξύλο δεν το είχα βράσει ... απλώς το είχα μουλιάσει για μια μέρα μέσα σε ζεστό νερό όπου του άλλαζα νερό κάθε 2 ώρες. Έφυγαν οι πολλές τανίνες αλλά όχι όλες ... το χρώμα του νερού έχει πάρει το χρώμα τσαγιού αλλά δεν με ανησυχεί καθώς μοιάζει πιο πολύ φυσικό ... εξάλλου με τις αλλαγές υποθέτω ότι θα στρώσει και το χρώμα.
Όσον αφορά την άλγη και το χνούδι σκέφτομαι να κάνω το εξής. Πείτε μου αν κάνω καμμιά πατατιά. Σκέφτομαι που λέτε όταν στρώσει το ενυδρείο και κάνω την μεγάλη αλλαγή, να βάλω το ξύλο και τις πέτρες μέσα σε νερό ενυδρείου και με μια απαλή βούρτσα να ξεφορτωθώ το χνούδι ... λέτε όμως να κινδυνέψουν τα ωφέλιμα βακτηρίδια; Ή τελοσπάντων με το χέρι να βγάλω όση μπορώ.
Επίσης αγόρασα και το siphon gravel cleaner της tetratec ... αυτό που ενεργοποιεί την ροή του νερού με την κατακόρυφη κίνηση του χεριού ... πολύ χρήσιμο εξάρτημα και φθηνό (14 ευρώ περίπου). Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το κάνω να συμπεριφερθεί και ως απλό gravel cleaner δένοντας την μία άκρη του σωλήνα με κάποιο πορώδες ύφασμα ώστε να συγκρατιούνται οι βρωμιές και το νερό να πέφτει πάλι μέσα ... τι υλικό θα μπορούσα να βάλω; γάζα, καλσόν;
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01381 seconds with 10 queries