Θέμα: FIREMOUTH?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-01-03, 20:00
vagos1 Ο χρήστης vagos1 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Προεπιλογή

Λοιπον οι μετρησεις ειναι ΝΟ3=10 ΝΟ2=1 GH=>12 KH=6~7 PH=7,2~7,4 αμμωνια δεν εχω τεστ.
Αλλαγες νερου 20~25% καθε 2~3 βδομαδες.
Ταιζω 2 φορες την ημερα tetraphyll & sera blood worms.
Θερμοκρασια 25C, ενυδρειο 110 λιτρα.
Διακοσμηση πλαστικα φυτα ,χαλικι μπεζ σκουρο παραλιας καθως και 2 πετρινες τρυπες.
Ψαρια... 2 βεντουζες ,3 ξιφοφοροι(μου γεννησαν 2 φορες),3 μολλυ,1 κοκκινος με μαυρο καρχαριας (labeo), 3 γατοψαρα, και
1 κιχλιδα η οποια φαινεται ιδια σαν aristogramma αλλα τα χρωματα της ειναι διαφορετικα (ασημι με εντονο μπλε ιδιως απο την μεση και κατω ,και γινεται ανθρακι με πιο σκουρο το μπλε οταν νευριαζη), μηπως γνωριζη κανεις την ονομασια του?
Η συμπεριφορα των firemouth δεν ειναι καθολου επιθετικη προς τα αλλα ψαρια , μεταξυ τους νομιζω οτι ερωτοτροπουν στριφογυριζουν αργα με φουσκωμενα βραγχια και κυνηγουνται χωρις να χτυπαει το ενα το αλλο ,ο μοναδικος που τα εχει κυνηγηση μερικες φορες ειναι ο καρχαριας.
Παντως πριν 12 χρονια που ειχα ενυδρειο σχεδον με τα ιδια ψαρια 1 firemouth που ειχα, με τον παραμικρο τσαμπουκα γινοταν κατακοκκινο, ειχαν χωριση το ενυδρειο με εναν καρχαρια με μια νοητη γραμμη στην μεση και οποτε εβαζε μυτη το ενα στην περιοχη του αλλου γινοταν κολαση.
Αυτα που εχω μου φαινονται μουροχαυλα μαλλον επεσα σε μαπα γονιδια, τι λετε και σεις?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01410 seconds with 10 queries