Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 04-02-10, 22:43
pavlos2003 Ο χρήστης pavlos2003 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-06-2009
Περιοχή: Elliniko-Attikis
Μηνύματα: 337
Προεπιλογή

Είχα ταλαιπωρηθεί λίγο καιρό πρίν απο σένα. Κατ αρχήν η Ζάχαρη είναι πολύ, δεν τηρείς τις αναλογίες για αυτό και δε σου δουλεύει..
1 κιλό χρησιμοποιώ εγώ σε μπουκαλι 4 λίτρα που δουλεύει περήφημα.Κατ επέκταση η μαγιά είναι λίγη για τη ζάχαρη που βάζεις.
Επίσεις τη ζάχαρι την βράζεις μεν, αλλα όταν θα την χρησιμοποιείσεις να έχει 25 βαθμούς μέγιστο 30 όπως επίσης και η ανακατεμένη με νερό και χτυπημένη σε σέικερ μαγιά...Εγώ χρησιμοποιώ θερμόμετρο για να είμαι σίγουρος για τις θερμοκρασίες.
Είχες λαθάκια, πάμε άλλη μία και καλή επιτυχία!!
Μάλλον θα βάλλω και σόδα την επόμενη φορά όπως λέει και ο Νίκος, νομίζω έχεις λίγο μεγαλύτερη παραγωγή φυσαλίδων..
6 εβδομάδες κρατάει το μπιτόνι απο απιονισμένο...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01270 seconds with 10 queries