Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-01-10, 13:47
solonic Ο χρήστης solonic δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Χαλάνδρι
Προεπιλογή μιλάμε για

ταχύτατη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους. Φυσικά, όπως καταλάβατε, δεν πρόκειται να το φτιάξω μόνος μου το ενυδρείο αλλά θα το αγοράσω, αν και φαντάζομαι οτι θα πληρώσω πολλά πολλά περισσότερα από ότι εαν το έφτιαχνα μόνος μου. Όμως δεν έχω ούτε τις τεχνικές γνώσεις, ούτε γενικότερα γνώσεις πάνω σε θέματα ενυδρείων, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να κινηθώ μέσω ενός καταστήματος.
Οι πληροφορίες που μου δώσατε είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, εντάξει, να μην φανώ και εντελώς άσχετος στα καταστήματα που θα πάω για να ρωτήσω. Βασικά έχω και άλλες απορίες, αλλά θα μιλήσω με τους ανθρώπους στα καταστήματα.
Γενικά αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχει ένα κόστος συντήρησης σε λογικά επίπεδα και δεν με προβληματίζει αυτό. Εαν γνωρίζεται κάποιο κατάστημα που να μου δώσει σωστές συμβουλές και να έχει ανθρώπινες τιμές, θα το εκτιμούσα, καθώς όπως σε πολλούς τομείς, όταν κάποιος βλέπει έναν άσχετο, φροντίζει να του πίνει και το αίμα. Αυτό θα ήθελα να αποφύγω εαν είναι εφικτό.
Ευχαριστώ και πάλι όλους τους φίλους που απάντησαν, το ξέρω οτι ήμουν κουραστικός...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01341 seconds with 10 queries