Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-01-10, 02:28
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Γιάννη είναι πολύ ευχάριστο το ότι δεν έχεις καθόλου αμμωνία και μαζί με τις υπόλοιπες μετρήσεις, σημαίνει ότι το ενυδρείο είναι στρωμένο
και η θεραπεία για το ικ δεν κατέστρεψε την βιολογία του φίλτρου σου κι αυτό μας λύνει τα χέρια για να ψάξουμε παρακάτω.
Επανέλαβε αύριο τις μετρήσεις για να σιγουρευτούμε 100% για τις τιμές αμμωνίας, νιτρικών κλπ και κάνε και μια γενναία αλλαγή νερού.
Οι μεγάλες και συχνές (ανά 4-5 μέρες) αλλαγές, είναι ότι καλύτερο μπορείς να τους δώσεις για την ώρα, κατά τη γνώμη μου.
Μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο και την θερμοκρασία κατά 2-3 βαθμούς στους 22-23? Τα περιτώματά τους είναι φυσιολογικά?
Αν αρχίσει να πρήζεται και το άλλο μάτι, φοβάμαι ότι το ψαράκι κινδυνεύει να χαθεί, έτσι έχασα ένα σκαλάρι πριν από μερικούς μήνες.
Με το ικ πώς πας, έχουν ακόμη τα στίγματα? Συνεχίζεις κάποια θεραπεία?
--------
Θοδωρή τεστάκια της sera του έδωσα και μέτρησε ο άνθρωπος και λήγουν το 2014. Θα του δώσω και της ΑΡΙ αύριο για να πειστείς βρε
άπιστε Θωμά κι επειδή κι εμένα μου κάνει εντύπωση η μηδενική αμμωνία και θέλω να αποκλειστεί εντελώς αυτό το ενδεχόμενο.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01313 seconds with 10 queries