Μαγειρική λοιπόν:
Παίρνουμε
250γρ. γαρίδες κατεψυγμένες ολόκληρες(με το κέλυφος και το κεφάλι)
500γρ. αρακά κατεψυγμένο
1 σκόρδο καθαρισμένο (ή υγρό εκχύλισμα σκόρδου που υπάρχει στα petshop)
αναμιγνύουμε σε μπλέντερ(αλοίμονο σου αν είσαι παντρεμένος

)μέχρι να γίνουν ένας πολτός.
Προσθέτουμε στον πολτό:
3-4 κουταλιές της σούπας σπιρουλίνα σε σκόνη(την βρίσκεις στα φαρμακεία ή στα υγιεινής διατροφής)
2 κουταλάκια του γλυκού περ. βιταμίνες για ψάρια(όπως της Sera fishtamin)
1 φακελλάκι σκόνη ζελατίνη ζαχαροπλαστικής(για να δέσει το μίγμα και να διαλύεται πιό αργά η τροφή στο ενυδρείο μας)
Ξανα-ανακατέβουμε να γίνει ομοιογενές.
Βάζουμε μικρές ποσότητες του μίγματος σε σακκουλάκια(τα πατάμε να γίνουν πλακέ)ή σε παγοκύστες ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη.
-Τις αναλογίες γαρίδων(και η γάπαρι κάνει)και αρακά μπορούμε να τις αλλάξουμε ανάλογα με τα ψάρια που φιλοξενούμε(λιγότερο αρακά για σαρκοφάγα ή παμφάγα,περισσότερο για φυτοφάγα)
-Μια-δυό φορές την εβδομάδα είναι οκ
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη