Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-01-10, 14:29
Το avatar του χρήστη aggelospgr2010
aggelospgr2010 Ο χρήστης aggelospgr2010 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθήνα (Παγκράτι) & Νέα Μάκρη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από repanas6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρόσεξε όμως με το χαρτόνι γιατί αν το βάλεις με τέτοιο τρόπο ώστε να καθρευτίζεται ο μονομάχος θα έχεις ένα μόνιμα στρεσαρισμένο ψάρι και αυτό δεν είναι καλό... Δοκίμασε με το χαρτόνι αλλά παρακολούθησε το......
OK. Θα δώ εαν θα βάλω χαρτόνι, γιατί και εγώ έχω διαβάσει ότι οι Μονομάχοι και απο τον καθρεπτισμό τους στρεσάρονται.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kingrim Εμφάνιση μηνυμάτων
ομορφο θα γινει

Ευχαριστώ φίλε μου!

Το σεμεδάκι θα το βγάλω.!

χαχαχαχα περα πο την πλακα +1
Παράθεση:
Το χαλικάκι δεν είναι ασβεστολικό έτσι???
Όχι δεν είναι ασβεστολικό.

Παράθεση:
Εγώ θα πρότεινα και σε εσένα και στο φίλο να μην βάλει κάτι για να είναι σίγουρος καλού κακού...

Αν πάλι θέλεις να κάνεις κάτι με το φόντο θα μπορούσε π.χ. εδώ ο φίλος να έβαζε ένα χαρτόνι μαύρο πισω στον τοίχο ώστε και να μην καθρεφτίζεται ο μονομάχος και να φαίνεται πιο ωραίο από μακριά ( ανάλογα τη θέση του ενυδρείου και τον χώρο βέβαια....)
Ευχαριστώ φίλε μου για τις συμβουλές.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από halvas69 Εμφάνιση μηνυμάτων
Την επόμενη φορά πιό μεγάλες φωτογραφίες για να τις βλέπω καλύτερα στην 40ιντση μου χα,χα,χα με πέθανες
Παιδιά, δεν ξέρω τι έγινε και μου βγήκαν τόσο μεγάλες οι εικόνες στο ποστ. Θα κοιτάξω να το διορθώσω στο επόμενο πόστ.
-------------------------
Καλησπέρα ξανά. Το πρωί πήγα και αγόρασα Αμμωνία απο το φαρμακέιο.

Τελικά, αποφάσισα να το στρώσω το ενυδρείο μου με Αμμωνία.
Τώρα το ζήτημα είναι πώς μπορώ να βρώ πόση ποσότητα Αμμωνίας πρέπει να προσθέσω στο ενυδρείο μου.
Δίαβασα το σχετικό πόστ (ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία)http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656

Αλλά δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω εκεί που λέει:

<< Για να βρούμε πόση αμμωνία θα χρειαστεί ώστε να πετύχουμε τα 3 mg/l που απαιτείται αρχικά, θα πρέπει να δοκιμάσουμε πρώτα σε ένα μικρότερο δοχείο (όπως ένα μπουκάλι 5 λίτρων). Αφού καταγράψουμε πόση αμμωνία χρειάστηκε στα 5 λίτρα, είναι εύκολο να βρούμε πόση θα χρειαστεί για τον όγκο του ενυδρείου μας (με απλό πολλαπλασιασμό). Είναι πολύ σημαντικό να μην το παρακάνουμε με την αμμωνία. Φροντίστε να μην ξεπεράσετε τις προτεινόμενες συγκεντρώσεις.>>

Τι πρέπει να κάνω απο εδώ και πέρα, που αγόρασα την Αμμωνία, γιατί δεν έχω μπουκάλι 5 Λίτρων.. 1.5 Λίτρου έχω.. Για πειτε μου τι πρέπει να κάνω απο εδώ και πέρα..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aggelospgr2010 : 13-01-10 στις 14:29 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01611 seconds with 10 queries