Μπράβο Αλέξανδρε! Ευχαριστούμε πολύ!
Να πω σε όσους θα δοκιμάσουν ή δοκίμασαν να κάνουν την συνταγή κι απέτυχαν, ότι πρέπει να καλοδιαβάσετε τις οδηγίες, και να μην παραλείπετε τίποτα! Και η παραμικρή λεπτομέρια μπορεί να αλλάξει πολλά ... καμιά φορά και προς το καλύτερο, αλλά συνήθως....
Ας πούμε η "λεπτομέρια" να είναι μισάνοιχτη η πόρτα του φούρνου κατά την ξήρανση στους 40 βαθμούς είναι σημαντική, ή πόσο νερό θα μπει στο μίγμα.
Με ένα λάθος μπορεί π.χ. να καταστραφούν κάποιες βιταμίνες, ή να χαλάσει γρήγορα αν δεν ξεραθεί σωστά κ.α.
__________________

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller
[
|