Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-10, 19:45
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ErnieBall Εμφάνιση μηνυμάτων
οποτε εχουμε και λεμε 35 κιλα περιπου θα χρειαστω για 8-10cm υψος,δηλαδη 5χ28=140e

πονεσε λιγο
Kανε αυτο που εκανα κι εγω..
Το ανακατεψα με απλο (μη ασβεστολιθικο) χαλικι στο ιδιο χρωμα σε αναλογια 50/50

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlos2003 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χμμμμ...Ούτε εγω το ξέρω αυτό φίλε μου, εντελώς υποθετικά θα έλεγα οτι πιθανόν κάποια φυτά να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να παίρνουν τις ουσίες από τις ρίζες τους και όχι απο τα φύλλα και ίσως αυτά σε περίπτωση που δεν καλύπτονται με υπόστρωμα να έχουν ανάγκη και απο κάποιες ταμπλέτες...
Φαντάζομαι κάποιος θα μας απαντήσει....Και πολύ φοβάμαι οτι αυτό δεν θα ισχύει μόνο για τα "δύσκολα" φυτά, αλλα και για τα.."εύκολα".....
Ακριβως ετσι ειναι. καποια φυτα λαμβανουν περισσοτερα θρεπτικα απο το ριζικο συστημα ενω καποια αλλα απο τα φυλλα τους.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορουν ανετα να κρατηθουν εχινοδωροι , κρυπτοκορινες κλπ σε σκετο χαλικι το οποιο με τον καιρο εμπλουτιζεται με θρεπτικη βρωμια , ακαθαρσιες κ.α. Προσαρμοζονται να λαμβανουν και απο τα φυλλα τα λιπασματα, αν υπαρχει επαρκης και συνεχης λιπανση στην στηλη του νερου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisqq Εμφάνιση μηνυμάτων
το υποστρωμα θα χριαστει καποια στιγμη αλλαγη??
Αυτο το υποστρωμα (Seachem) οχι. Ειναι αυτο-ανανεουμενο, που σημαινει οτι απορροφα στοιχεια απο την στηλη νερου (υγρα λιπασματα) και τα διαθετει στις ριζες των φυτων.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,03123 seconds with 10 queries