Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-12-09, 21:16
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή να και το δικο μου!

φαινεται πως ηθε ο καιρος να δειξω κι εγω κατι στην αλμυρη ενοτητα...

με χαρα επειδη το mini light reef μου πηγαινει καλα εδω και κατι παραπανω απο 2 μηνες...σας το παρουσιαζω...
ειναι ενα 56λιτρο καρφουρισιο με καθαρα καπου 40 λιτρα...
φοραει ενα σκιμμερ boyu για τα διπλασια τουλαχιστον λιτρα....εναν κυκλοφορητη majestic και επιπλεον ροη απο το hang on φιλτρο που περιεχει ανθρακα και αντιφωσφορο.
ανοιχτο απο πανω...με φωτιστικο boyu με 2 λαμπες pl μισο λευκο μισο μπλε 2Χ24= 48 βατ
εχω αρκετο φως για σκληρα αλλα μιας και δε θελω απο την αρχη να μπλεξω με προσθετα...ειπα να κρατησω μονο μερικα μαλακά κορραλακια...
ετσι εχω μια ευφυλια..ενα brain coral...ρικορντεα γιουμα...μανιταρακια μπλε και πρασινα ριγε...ζωανθους...πολυποδες....και μια bulbtip ανεμωνη.
εχω επισης 5 σαλιγκαρια..και 3 ερημιτες (1 με καφε και 2 με κοκκινα ποδια).
ακομη 2 cleaner shrimps και ενα κλοουνακι (occelaris) και ενα nemateleotris magnifica.
ταιζω το βασικο και τη σπιρουλινα απο τα φλεικς της τροπικαλ...και κατεψυγμενη γαριδα. επισης παραγω μονιμα νεοεκκολαφθεισα αρτεμια και ριχνω λιγη καθημερινα σχεδον.
τα νιτρικα μου ειναι σταθερα στα 5 με 15% αλλαγη καθε μηνα και ριχνω μονο το μπαφερ dkH της KENT
ενα βιντεακι εδω...

η γνωμη σας για ολα τα παραπανω ειναι πολυτιμη για μενα!!!

τελος, ενα μεγαλο ευχαριστω στην αλμυρη παρεα της αλεξ-πολης και κυριως στον madfdg και alexx που ανεχτηκαν τις τοσες ερωτησεις μου αλλα και την προσφορα ζωντανων και υλικων.

Page generated in 0,01444 seconds with 10 queries