Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 19-12-09, 17:58
Το avatar του χρήστη mariatito
mariatito Ο χρήστης mariatito δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 03-10-2009
Περιοχή: Heraklion Crete GREECE
Μηνύματα: 50
Talking νεος φιλος-σκυλος!..και αλλεργιες...

Σας έχω εξαιρετικά νέα!
Εκτός οτι ένας φίλος του άντρα μου μας χάρισε ένα ενυδρείο 60lt με όλα του τα κομφόρ, έτοιμο στρωμένο με το νερό του (θερμοστάτης, θερμόμετρο, λάμπα, χαλίκι, πέτρες, φίλτρο, κλπ) εμείς το μόνο που πήραμε ήταν ψαράκια, που με την πρώτη ευκαιρία θα φωτογραφίσω, για να σας παρουσιάσω εδώ στο φόρουμ.
Αλλά το καλύτερο απ'όλα είναι...
Την Τετάρτη που μας έρχεται, θα έχω το σκυλάκι μου! Ένα πανέμορφο Griffon-Poodle (γκριφόν-κανίς)!
Ήμουν στο facebook και η Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου, ανάρτησε μία foto από ένα σκυλάκι που δίνεται για ιυοθεσία. Αυτό ήταν. Το ερωτεύτηκα αμέσως! Είναι η Ζουζού, 7 μηνών, παιχνιδιάρα και τρελιάρα, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Είναι ακριβώς το είδος του σκύλου που μου αρέσει! Έκανα αίτηση ιυοθεσίας στο Δήμο, και τώρα περιμένω…
Να φανταστείτε, έχω ήδη μαγειρέψει και ζυγήσει τα γεύματα του, και τα έχω στην κατάψυξη (θα αγοράσω καταψύκτη γιατί και με τα κρέατα και ψάρια του σκύλου, γέμισε και δεν έχουμε χώρο για τα δικά μας! Χιχιχιχιιχ!!!! Αγόρασα επίσης ινδοκάρυδο, σκόρδο, λινέλαιο, καρυδέλαιο, σολομέλαιο, μηλόξυδο, και γενικώς έμαθα τα πάντα για την barf (η καλύτερη και πιό υγιεινή διατροφή για τους σκύλους) τόσο καιρό που διαβάζω, μίλησα και με γερμανούς εκτροφείς μέσω e-mail και τώρα ξέρω πως να κάνω μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σκυλάκι μου!
Κι από παιχνίδια και αξεσουάρ, δε σας λέω τίποτα! Είμαι μια τρελή σκυλομαμά! χιχιχιχι!!!
Πω πωωωω... παιδιά, ανυπομωνώ, έχω μια γλυκιά αγωνία, που καρδιοχτυπάω με λαχτάρα! Το ερωτεύτηκα αυτό το σκυλάκι! Για πολύ μούτρο σας λέω!!!

Να, δείτε:



Με το δίκιο μου να ξετρελαθώ τόσο, εεεε????????
Η Ζιζέλ ΜΟΥ, έχει κάτσει για τα καλά, στο θρόνο της καρδιάς μου...
__________________
...I believe I can fly... I believe I can touch the sky...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01499 seconds with 10 queries