Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ..
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-12-09, 15:02
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
αμμωνια εξηγησα ηδη οτι δεν υπαρχει......οι παραμετροι ειναι εντα3ει...οσο για θεραπεια κρατησε λιγες μερες και οντως δεν χρειαζοταν...ναι εβαλα και ανθρακα...οσο για τα ζωωοτοκα υπαρχουν και αλλοι πολλοι...στο φορουμ που κανουν ακριβως το ιδιο και χειροτερα μην πω...οσο για την ψαροσυνθεση ειπα πως εντος γιορτων θα προσπαθησω να την διορθοσω ..μην ξεχναμε ..εδω βρισκομαστε για να βοηθαμε του συνχομπιστες και χι να μαλωνουμε...φιλικα και χωρις περεξηγησεις...
βεβαια μετα απο 2 απανοτες αλλαγες εννοειτε οτι δε θα ηπαρχει αμμωνια.
η θεραπια που εκανες αυτες της 3 μερες σου κατεστρεψε ολη τη βιολογια σου 100%
και τωρα ξεκιναμε απο την αρχη καθε 2 μερες αλλαγη νερου μεχρι να παρει τα ισια του
επιγωντος αλλαγη ψαροσυνθεσης πριν αρχησουν οι αρρωστιες
διαλεξε τη ψαρια θες να κρατησεις
ειναι αδυνατο να τα κρατησεις ολα αυτα μαζι εκτος και παρεις ακομα 2 ενυδρεια μεγαλα ομως 1 για τα σκαλαρια και 1 για τα silver shark

κοιτα ειμαστε εδω για να μιλαμε να βοιθαμε ο ενας τον αλλον +1000
αλλα ενω σου λεμε καποια πραγματα εγω και τα αλλα παιδια
ζητας βοιθεια και στη δινουμε αμεσως για ποιο λογο δε μας ακους ???
κανεις κατι αλλο που σου φενετε εσενα σωστο ωραια αφου βλεπεις οτι δε πιανει γιατι δε δοκιμαζεις να κανεις αυτο που σου λεμε

στα λεω αυτα γιατι κι εγω στην αρχη ετσι εκανα σαν εσενα δε μπορουσα να καταλαβω οτι αυτα που μου λεγανε ειναι σωστα ( οταν το καταλαβα ειχα χασει καμια 20 ψαρια )
αμα αγαπας το χομπι και τα ψαρακια σου ακου τα παιδια που εχουν ποιο πολυ εμπειρια
και εγω μονο φιλικα μιλαω δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν τωρα αν το υφος μου γινετε λιγο εντονο και το ειδες σαν επιθεση ζητω συγνωμη

Page generated in 0,01584 seconds with 10 queries