Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-12-09, 21:49   #1
καινούρια με απορίες!
 
Το avatar του χρήστη maria1983
maria1983
Member
Εγγραφή: 16-11-2009
Περιοχή: χολαργός
Μηνύματα: 309

Εμφάνιση έκδοσης για εκτύπωση Αποστολή αυτής της σελίδας μέσω email
maria1983 Ο χρήστης maria1983 δεν είναι συνδεδεμένος 05-12-09, 21:49
Αξιολόγηση: (0 votes - average)

Γεια σας παιδιά!
Είμαι καινούρια στο forum και είμαι στη φάση ψαξίματος για να στήσω το πρώτο μου ενυδρείο! Θα ήθελα τα φώτα σας ώστε να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερο ξεκίνημα.
Καταρχάς δεν έχω αγοράσει ακόμα ενυδρείο αλλά από όσα έχω διαβάσει προσανατολίζομαι στο rio300 της juwel. Για διακόσμηση σκέφτομαι πέτρες, ένα μεγάλο ξύλο και φυτά (java fern,egeria densa,cabomba caroliniana,ceratophyllum demersum και θέλω πολύ και μια μπαλίτσα cladophora). Δεν ξέρω αν θα τα βάλω όλα αυτά γιατί δε θέλω να παραφορτωθεί, μόλις το πάρω θα καθίσω να φανταστώ τη διαμόρφωση! Από ψαράκια θέλω να βάλω ζωοτόκα (κυρίως guppies).
Λοιπόν, αρχικά θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποια ένσταση-υπόδειξη στα παραπάνω ώστε να αλλάξω τα σχέδιά μου εγκαίρως!
Έπειτα θέλω να ρωτήσω το εξής: Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ψαράκια νέον τέτρας,για τα οποία αλλού διαβάζω ότι μπορούν να συνυπάρξουν με τα guppies (δηλαδή υπάρχουν συνθήκες νερού και θερμοκρασίας που καλύπτουν και τα δύο είδη) και αλλού διαβάζω ότι ζουν σε σχετικά αντίθετες συνθήκες.Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με το τι από τα δύο ισχύει;
Επιπλέον έχω την απορία σχετικά με τις τόσες γέννες των gupppies: τι τα κάνετε τόσα ψαράκια;;;Φοβάμαι την υπερβολική ιχθυοφόρτιση, αλλά από την άλλη θέλω να παρακολουθήσω τον κύκλο ζωής τους!
Αυτά προς το παρόν (και συγνώμη αν σας κούρασα), αλλά παρόλο το διάβασμα κάποιες απορίες παραμένουν!
Εμφανίσεις: 4376
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01737 seconds with 11 queries