Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 17-11-09, 13:50
Το avatar του χρήστη xontros
xontros Ο χρήστης xontros δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 09-01-2008
Περιοχή: Μελίσσια (Aθήνα)
Μηνύματα: 2.117
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην xontros
Προεπιλογή

Φίλε platy.. Βλέπεις ότι με μεγάλη χαρά κι εγώ και πολλοί άλλοι απαντάμε στα μηνύματά σου.. Αλλά κάπου το έχεις παρακάνει και έχει γίνει χαώδης η κατάσταση.. Ξεκινάς thread με ένα θέμα, και καταλήγεις σε τελείως διαφορετικό θέμα, κάνοντας αναφορές σε ψάρια και ενυδρεία που μέχρι στιγμής δε μας έχεις δώσει σαφή ιδέα για το πόσα και τι είναι..

Δε σε κατηγορώ, έχεις μπει σε έναν πολύ ενδιαφέροντα χώρο, με πολλές πληροφορίες, και είναι λογικό να έχεις χαθεί (δεδομένης και της μικρής σου ηλικίας).. Και δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, πολλοί στη θέση σου έχουν περάσει ακριβώς τα ίδια.. Για να μή χαθούμε όμως κι εμείς, που έχουμε όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουμε, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα, να αναφέρεις τι ενυδρείο έχεις και τι ακριβώς σκέφτεσαι να βάλεις/βγάλεις κ.τ.λ. ή, αλλιώς, τι ενυδρείο σκέφτεσαι να στήσεις, να πάρουμε όλα τα θέματα ένα ένα με τη σειρά, ώστε να έχουνε και νόημα οι όλες συμβουλές! Αλλιώς, το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να ενώσω όλα σου τα thread σε ένα, και να γίνει ένα χαώδες μακρυνάρι που κανείς δε θα μπορεί να παρακολουθήσει..

ΟΚ φιλαράκο?
__________________
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ"

Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855
Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530

Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01365 seconds with 10 queries