Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-11-09, 15:51
Το avatar του χρήστη christosvn
christosvn Ο χρήστης christosvn δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου και πραγματικα θα τις ακολουθησω..οσον αφορα τις μετρησεις:τις εκανα εχθες με υγρα τεστ και μαλιστα ακολουθησα επακριβως τα βηματα.αληθεια ειναι οτι αλλαζω περιπου 20%-30% νερο την εβδομαδα και προσεχω να μην ταιζω πανω απ'οσο χρειαζονται για να μην εχω προβλημα με αμμωνια κλπ.το στρωσιμο εγινε απο ενα εξωτερικο φιλτρο το οποιο το ειχε ο προηγουμενος κατοχος για 3 χρονια.Εγω το μονο που εκανα ηταν να αφησω το φιλτρο σε λειτουργια για καμια εβδομαδα και να αποκτησω γρηγορα τις συνθηκες που ειναι απαραιτητες.
Οσον αφορα τα guppies,εχω ενα θεμα.και εγω θελω να παρω θηλυκα στη θεση καποιοων αρσενικων αλλα φοβαμαι οτι όταν θα ερθει η ωρα να γεννησουν,θα εχω τα kribs και θα φανε ολα τα μικρα.Αυτος ειναι και ο μονος λογος που δεν εχω βαλει θηλυκα ακομα(αν και θα ηθελα γεννητουρια)
Ως προς τα neon εχω σκοπο να τα δωσω πουθενα αλλα δεν ξερω αν τα θελει και κανεις.κριμα ειναι και να τα χαρισω γιατι ηταν ψιλοακριβα,2e το ενα (φοιτητης βλεπεις)

Το........''αντικειμενο'' θα φυγει απλα το ειχα βαλέι τωρα για κρυψωνα στα kribs που εχω διαβασει οτι θελουν σκοτεινα μερη για να ησυχαζουν.πραγματι,περνουν πολλες ωρες (ιδιως το θηλυκο)Θα παρω όμως καποια ρίζα ή ξυλο.Να σου πω την αληθεια,περιμενω μηπως και γεννησουν τα kribs γιατι η θηλυκια εχει ηδη κοκκινη κοιλια και λενε οτι ειναι ενδειξη σεξουαλικης ωριμοτητας.(μακαρι να γεννησουν αυτα)

Οσον αφορα το CO2,ΝΑΙ πηρα μπουκαλα με μανομετρα ,ηλεκτρομαγνητικη και η διαχυση γινεται μεσα απο την εισοδο του εξωτερικου φιλτρου σε ολο το ενυδρειο μετα. Ph controller η αληθεια ειναι οτι θα χρειαστω αλλα ακομα δεν εχω....΄΄χρονο΄΄ ! ειχα διαβασει οτι 2 φυσσαλιδες το δευτερολεπτο περιπου ειναι αρκετες.(εγω το εχω περιπου στη 1 το δευτερολεπτο.
Τα φυτα περιμενω να μεγαλωσουν γιατι απο κλαδεματα δεν εχω βρει κανεναν να δινει και.....αρα περιμενουμε!!
ουφ,εγραψα και εγω πολλα!! ευχαριστω για το ενδιαφερον και αν εχεις καμια αλλη παρατηρηση,θα χαρω πολυ!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01502 seconds with 10 queries