Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 05-11-09, 12:29
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.444
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν από λίγο αν δεν με γελούν τα μάτια μου είδα να κουνιούνται μερικές ουρίτσες (είναι η πρώτη μου φορά). Μάλιστα η θυληκιά είχε τρία αυγά στο στόμα της που τα ξαναέβαλε πάνω στο φύλλο. Πήρα τηλέφωνο σε ένα πετ σοπ και μου είπε πως έχει αρτέμια της sera σε φακελάκια και σε κουτάκι. Γνωρίζεται κάτι σχετικό. Τα φακελάκια είναι έτοιμο μίγμα αυγά και αλάτι ;
Το αλάτι για την αρτέμια πρέπει να είναι υποχρεωτικά ενυδρειακό γιατί δεν μπόρεσα να βρώ μη ιοδιούχο στο εμπόριο. Αν όλα πάνε καλά ποιά είναι τα επώμενα βήματα και σε τι χρόνο; Το diy διοξείδιο πρέπει να το σταματήσω ; 'Εχω αρκετά φυτά μέσα αλλα είναι πρόσφατα στημένο το ενυδρείο. Οξυγόνο δεν έχω βάλει γιατί βλέπω τα φυτά πως φωτοσυνθέτουν (βγάζουν μικρές φυσαλίδες στα φύλλα ενώ κάποια έχουν και συνεχή ροή αέρα σαν διαρροή).
Το ενυδρείο έχει στρωμένο ψιλό χαλικάκι. Αλλαγή νερού ποτε μου προτείνεται να κάνω;
Διαβασε και εδω: http://www.aquarist.gr/articles/Angelfish/scalare.htm εχει πολλες και σημαντικες πληροφοριες!!
Κοιτα τα προσεχτικα! Απο του αυγο πεταγεται μια ουριτσα και κουνιεται λες και εχει παρκισον ! Υπαρχει περιπτωση να τα μεταφερουν οι γονεις σε αλλο σημειο οποτε μη φρικαρεις αν δεν τα δεις εκει!
Τα αυγα αρτεμιων υπαρχουν σε πολλες συσκευασιες ... μερικες εχουν το αλατι που απαιτηται ηδη μεσα! Πολλοι εχουν δοκιμασει και αλατι με ιωδιο αλλα παρατηρησαν μικρο ποσοστο εκολλαψης!
Σε 4-5 ημερες θα κολυμπουν ελευθερα ... και τοτε θα αρχισουν να δεχονται αρτεμια! Αλλαγες νερου θα ελεγα να κανει και ειδηκα τωρα πιο συχνα... προσεχτικα βεβαια!
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01382 seconds with 10 queries