Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-10-09, 16:33
Το avatar του χρήστη ispyii
ispyii Ο χρήστης ispyii δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Monaco
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν το λάθος ήταν όντως στο barcode (αφού στο ράφι είχε κανονικά την τιμή), τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη το διόρθωσαν.
Νάσαι καλά ispyii που τους ειδοποίησες κι έλαβαν τα μέτρα τους.
Δηλαδη εσυ φιλε μου αν επαιρνες κατι 90!!!!!!!ευρω πιο ακριβα τι θα εκανες;θα επαιρνες και δευτερο;
Απαντα σε παρακαλω γιατι με χρεωνεις τσαμπα!
Εγω πηγα και τους ειπα πως θελω 90 ευρω πισω.....οχι να τους πω να αλλαξουν την τιμη γιατι ειναι λαθος και δε βγαζει πολλα ο καρφουρης!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν το λάθος ήταν όντως στο barcode (αφού στο ράφι είχε κανονικά την τιμή), τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη το διόρθωσαν.
Νάσαι καλά ispyii που τους ειδοποίησες κι έλαβαν τα μέτρα τους.
Δηλαδη εσυ φιλε μου αν επαιρνες κατι 90!!!!!!!ευρω πιο ακριβα τι θα εκανες;θα επαιρνες και δευτερο;
Απαντα σε παρακαλω γιατι με χρεωνεις τσαμπα!
-------------------------
Και για να τελειωνει το θεμα μονο στην Καβαλας το ΕΙΧΑΝ τοσο γιατι ειχαν 3-4 κομματια.Μιλαγα με τον προισταμενο κανα 15.Οσο για τα 90 μου....ας προσεχα!
Παντως χθες που το τελειωσα εγινε κουκλι!Χαρις στις δωρεες και συμβουλες πολυ καλου φίλου!

Νασε καλαααααα!!!!!!!Εδεσα και την ανούμπια....μπηκε και το μος εκει που μου ειπες.....κανονισα και το θεμα με την γουιπιν μος.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ispyii : 27-10-09 στις 16:33 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries