Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-09-09, 16:43
Το avatar του χρήστη panos1972
panos1972 Ο χρήστης panos1972 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαία, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα (μιάς και μιλούσαμε εδώ για κόστη) αφού προμηθεύτηκα συσκευή Α/Ο. Πάντα έβαζα κάτω μολύβι και χαρτί και έβλεπα πως συμφέρει μιά τέτοια αγορά, αλλά απλά το ανέβαλα γιατι απαιτούνταν μαζεμένα χρήματα. Τα μπιτονάκια τα έπαιρνα με 7-8€ κόστος τα 10 και τελείωνε η δουλειά.

Όμως μου φαίνεται πως αγνόησα ένα βασικό παράγοντα! Τον παράγοντα οφέλιμης απόδοσης! Σήμερα πρωτοδοκίμασα τη συσκευή δυναμικότητας 100 GPD και μου βγάζει για κάθε +/- 1,3 λίτρα νερό Α/Ο, 10 λίτρα "βρώμικο" νερό.
Για μια αλλαγή της τάξεως του 40% του 120αριού μου Θα χρειαστώ 25 λίτρα νερο Α/Ο για αναλογία 50-50 με βρύσης.

Για 25 λίτρα νερού Α/Ο έχω πάνω από 190 λίτρα "βρώμικο" νερό!!!!!
Και καλάμια να είχα στις 40 μεσαίες και μεγάλες γλάστρες μου δεν ξοδεύονται πάνω από 30 άντε 40 λίτρα! Τα υπόλοιπα στον υπόνομο;;;;;;;;;;

Τα υπολογίζω σωστά ή κάνω κάπου λάθος; Αυτή είναι η σωστή απόδοση μιας τέτοιας συσκευής;

Εάν δεν κάνω λάθος στους υπολογισμούς μου, μάλλον θα μπεί αγγελία για να το αξιοποιήσει κάποιος που έχει κήπο και μπορεί να αξιοποιήσει τα λίτρα που σε μένα θα καταλήξουν στον απόπατο.....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01289 seconds with 10 queries