Φίλτρα έχουν. Εκείνο το ..."στρωμένα"....να μην το συζητήσω καλύτερα.
Τι εννοεις?? 

Αλλωστε μικρά σε όγκο ειναι, αλλάζω εύκολα και συχνά το νερό.
Ακομα χειροτερα που ειναι μικρα!! Συνεχησε τις αλλαγες νερου!!
btw επειδή σκοπεύω να πάρω εν τέλει ενα 60lit για να βάλω ...καρχαριάκια, σιαμέζους κ.λ.π.

, μήπως σαν πιο παλιός στο forum τούτο θα μπορούσες να μου υποδείξεις κάποιο σχετικό thread?
Σε 60 λιτρα καλο ειναι να μη βιαστεις να το φορτωσεις ψαρια! Διαβασε για αυτα που σε ενδιαφερουν ... και μετα αποφασιζεις τι να κανεις!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-------------------------
Εχω ξεκινήσει στραβά και αυτό γιατί ακούω τον κάθε πωλητή να μου λέει τα δικά του. Τον μονομάχο το πήρα γιατί άρεσε στον πιτσιρικά. Σε γυάλα μάλιστα.
Οι πωλητες κανουν τη δουλεια τους ... Εσυ ομως εχεις τα χρηματα και .... πληρωνεις αρα ... ολα ειναι στο χερι σου και οχι σε καποιον πωλητη!!
Ο έμπορος μας πρότεινε να ρίξουμε μια ματιά στο χώρο, στα ψαράκια.
Τσούπ! Αρπαξε το μικρόβιο ο μπαμπάς (όπως ίσως πολλοί παρεπιδοιμούντες το εν λόγω φόρουμ).
αν πιασεις το "μικροβιο"
να ξερεις ειναι ανιατο και .... τα ενυδρεια θα πλυθαινουν .... 

Τώρα ειμαι στη φάση του...."
αντε ξέμπλεξε όπως τα'κανες". Δε φταις εσυ αλλα προσπαθησε να διαβασεις (ειδηκα τα υπομνηματα) και θα καταλαβεις πολλα! Ειναι τεραστιος ογκος πληροφοριων και θα εχεις πολλες αποριες! Ομως ολοι εδω θα σε βοηθησουν να τα καταλαβεις ολα...
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις την "Αναζητηση" (κατω εκει που λεει Προσωπικα μυνηματα) ... γραφεις τη λεξη "κλειδι" που εχεις σαν απορια και θα σου βρει πολλες πληροφοριες!! Κατα 99% τη απορια σου την ειχε καποιος αλλος στο παρελθον! Οτι εξακολουθεις να μη καταλαβαινεις ... Ρωτα ....
Υ.Γ. Αυτό με τα καρχαριοειδή το εννοώ. Αν εχω διαβάσει καλά, καλύτερα ενα είδος ψαριού σε ενα ενυδρείο και περιποιημένο παρά........
κοινωνικό (καλά το έγραψα

για την εμπειρία μου.