Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-08-09, 18:22
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νικατς Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλτρα έχουν. Εκείνο το ..."στρωμένα"....να μην το συζητήσω καλύτερα.
Αλλωστε μικρά σε όγκο ειναι, αλλάζω εύκολα και συχνά το νερό.

btw επειδή σκοπεύω να πάρω εν τέλει ενα 60lit για να βάλω ...καρχαριάκια, σιαμέζους κ.λ.π., μήπως σαν πιο παλιός στο forum τούτο θα μπορούσες να μου υποδείξεις κάποιο σχετικό thread?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
μιλαμε για μονομαχους το προβλημα ειναι που θα βαλεισ το ψαρι που ειναι στο ποτηρι της μπυρας αν δεν εχεισ στρομενα φιλτρα να τα πας πισω τα ψαρια ειναι αμαρτια να ταλαιπορουντε να φανταστεισ αναπαραγωγη μονομαχων γινετε σε 50 λιτρα και πανω μιλαμε για δυο ψαρια θες σιγουρα μεγαλητερο ενυδρειο αμα θες να της κρατησεις ολες γιατι και οι θυλικες τσακονοντε κατι αλλο εισαι σιγουροσ οτι ειναι ολεσ θυλικιες??? ηπαρχουν αρσενικα ψαρια με κοντα φτερα.. τη τημεσ νερου εχεισ στο ενυδρειο με τουσ μονομαχουσ ??
-------------------------
file:///C:/Documents%20and%20Settings/HARRIS/My%20Documents/selides/fishfotos.htm πανε εδω και βρεσ ψαρια που τεριαζουν με ενα μονομαχο εγω ασ πουμε εχω νεον ροδοστομους κορι πλεκοστομο μαζι και τουσ μονομαχους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 18-08-09 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01347 seconds with 10 queries