Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
χαρη κανεις δε σου ειπε οτι ειναι χαζη η ιδεα σου...χαλαρωσε...τα παιδια σου λενε οτι μαλλον δε θα δουλεψει για να γλιτωσεις τη φασαρια...αν εσυ νομιζεις οτι μπορει να γινει δοκιμασε το και ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα σου...
ποτε δε ξερεις τι μπορει να βγει απο μια ιδεα...στην πρωτοτυπη μορφη της η επεξεργασμενη...
|
εγω θα το φτιαξω για να βοιθησω τοσο καιρο λεμε για τη ζεστη ολοι λεμε τα ανεμιστηρακια τα ανεμηστηρακια ειναι σωστη λυση αρκει να βρεις τα σωστα μαχ φλοου κατι αλλα για pc δε κανουν και πολυ δουλεια γιατι την πατησα γιαυτο το αναφερω .. προσπαθω να βρω μια πατεντα για να βοιθησω . κανω ερωτησεις πχ μπορω να χρησιμοποιησω αλουμινιο δε μου απανταει κανεις και αυτοι που απαντανε μου λενε ασχετα ειμαστε τωσα ατομα ας βαλουμε οσοι θελουν το μυαλο μας να σκευτει να βρουμε λυσεις καλυτερες οι ανθρωποι τον σπυλαιον μαγιρευαν στη φωτια τωρα μαγειρευουμε σε ηλεκτρικη κουζινα γιατι καλη ηταν και η φωτια .............. αυτοι που εφτιακσαν αυτο το μηχανιμα που παγωνει το νερο ειναι καλητεροι ???? και ειναι και πανακριβο εχω δικιο η οχι πειτε μου