Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-09, 19:47
Το avatar του χρήστη blackghost7
blackghost7 Ο χρήστης blackghost7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Krisos Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω μια σκετη μπουκαλα με ενα σωληνακι και ενα γυαλινο δυαχητηρα ..αυτο η μπουκαλα μου ειναι 0,75 KG ...δεν εχω ψαρια γιατι σε λιγο φευγω για φαντρος απλα αναρωτιεμαι πως μπορω να αυτοματοποιησω λιγο το συστημα του CO2 ..ειναι δυσκολο να παραγκελω απο το internet?? εχω μια χρεωστικη καρτα το θεμα ειναι ποιος θα μουα τα συνδεσει ολα αυτα ειμαι εντελως ασχετος ...ισσως τελικα οταν παρω νεο ενυδρειο να βαλω αγγελοψαρα που ειναι και κυχλιδες με ψινουν πολυ γιατι μοιαζουν με δισκους και να το κανω φυτεμενο
Μανομετρα με βελονοειδη αποτι ειδα απο τις φωτογραφιες σου εχεις.
Οποτε παρε μια ηλεκτρομαγνητικη ακομα και θα εχεις ενα σχεδον αυτοματο συστημα. Το ph controller δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι σε πρωτη φαση.

Τελος το προβλημα σου δεν νομιζω οτι ειναι οι μπουκαλες τα co2 και τα λοιπα. Αλλα το οτι εισαι μπερδεμενος. Εχεις φανταριλικι και κατα τα αλλα δεν ξερεις και τι ειδους ενυδρειο θες να κανεις.Αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα οκ , αλλα αν τα λεφτα σου ειναι μετρημενα μην αγορασεις τιποτα(αντε βαρια μονο την ηλεκτρομαγνητικη) και οταν με το καλο γυρισεις κανεις τις αγορες που πραγματικα χρειαζεσαι.

Page generated in 0,01268 seconds with 10 queries