Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-09, 00:02
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από eliteaguarium Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα σε ολο το Forum επειτελους βρηκα με τι ψαρακια θα ξεκηνισω απλα θελω να μου πειτε αν ειναι καλη η συνθεση τους και ποσα να παρω απο το καθε ειδος , ειναι τα εξεις ,molly fish , Guppy fish, Νεον , επισεις μπωρο να τα τεριαξω με καποιο ειδος πλακοστομο , γατοψαρο, και κανενα γλυφτη??molly γκαπυ και τα αλλα ζωοτοκα σε σκληρο νερο με λιγο ενυδρειακο αλατακι....τα υπολοιπα που θες μαλακο νερο και δε κανει να μπουν μαζι...οποτε γκαπυ και μολλυ αφου αυτα θες...μπορεις να ξεκινησεις με λιγα και να περιμενεις να γεννησουν....αν δε θες να αγορασεις πολλα.....
Το ενυδρειο ειναι 240λιτρα με χαλικη μετριο οχι τερμα ψιλο ,2 ξυλα το ενα πανω στο αλο να κανει μια σπηλια ,αλλες 2 σπηλιες αγορασμενες , Φιλτρο εξωτερικο της DOLPHIN 1000 λιτρα ανα ωρα σημερα θα παρω τα φυτα μαλον πλάστηκα να παρεις αληθινα φυτα ευκολα...δε θα το μετανιωσεις...καμια σχεση η ομορφια τους με τα πλαστικα...χωρια που κανουν και αλλο εργο τα αληθινα....παραγουν οξυγονο..καταναλωνουν νιτρικα και φωσφορικα...κ τον θερμοστατη της Hagen 250w το ενυδρειο το εχω 15 μερες που το στρώνω εχω βαλει το φαρμακο για να κανει το βιολογικο κυκλο στη 3 μερα δε πιστευω να εκανε το φαρμακο τιποτα..εβαλα τα 2 χρυσοψαρα που ειχα και δεν εχουν παθει τπτ Περιμένω νέα σας
αν τα χρυσοψαρα δε περνανε καλα...θα σου το πουν οι μετρησεις....η τα ιδια εκδηλωνοντας κατι ασχημο...ελπιζω οχι..χρειαζεσαι τεστ οπως ειπα στο αλλο ποστ σου...

Page generated in 0,01374 seconds with 10 queries