Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-09, 03:46
Το avatar του χρήστη kalomoiris
kalomoiris Ο χρήστης kalomoiris δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ιερισσός Χαλκιδική
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kalomoiris
Προεπιλογή

χαχαχαχα (raven)υπαρχουν καποιοι φιλοι που εχω κρατησει σε πολυ καλο σπιτι κατι πανεμορφα cpdakia και μετα απο επιτυχημενη αναπαραγωγη καποια στιγμη ισως και να παρω και εγω καμια 8 ομορφα cpdakia τι λεσ????

οσο για τα αλλα αρλακινους απο πετ οχι απο αυτο που πηραμε την τελευταια φορα τους αρλεκινους

pitbull απο μανθο και γαριδες ειναι 4 με αυγα μετα που μου εδωσες τα αρσενικα
-------------------------
obelix

καταλαβαινω αυτο που θελεις να πεις και βλεπεις απλα υπαρχει μια διαφορα οτι εγω το εχω καπωσ στο κεφαλι μου σαν τελικη εικονα και θελω να πω με αυτο οτι οι πετρες που βλεπεις τωρα και δεν σου αρεσουν θα καλυθφουν τελειως καποια στιγμη ειτε με μοος ειτε με καποιο αλλο ειδος και δεν θα ειναι σε πρωτο πλανο απλα θα φαινονται αχνα στο βαθος δημιουργοντας μια ωραια εικονα οσο για το ξυλο το σκεφτηκα πολλες φορες απλα κατεληξα ετσι γιατι διαφορετικα θα μου στερουσα πολλα φυτα που θα μπουν αργοτερα

οσο για το ξυλο και την μοος πιστεψε με ειναι πολυ πιο ομορφο να ειναι ολο και απο ολες τις πλευρες ντυμενο παρα μονο απο πανω και οτι βλεπει μονο το φως γιατι δεν υπαρχει μια ομιομορφια με αποτελεσμα να χαλαει η τελικη εικονα

γιατι το ενυδρειο φτιαχτηκε για να δινει μια πληρη εικονα ενος ομορφου φυσικου τοπιο και οχι να κολαει και επικεντρωνεται το ματι σε κατι συγκεκριμενο μεσα σε αυτο

παντως σε ευχαριστο για τις γνωμες σου και αμα εχεις καποια προταση ευχαριστως να την δεκτω και συμφωνα με την τελικη εικονα που εχω γιατι οχι να μην την εφαρμωσω

Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 18-04-09 στις 03:46 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,03066 seconds with 10 queries