Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 15-04-09, 14:46
Το avatar του χρήστη wcpaeb
wcpaeb Ο χρήστης wcpaeb δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-01-2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 57
Προεπιλογή

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ενυδρειο θα είναι 320 λιτρα, οπότε με τον διάκοσμο, 6-7 εκ. άμμο κτλ. τα καθαρα λίτα θα είναι 280-290 (?). Θα βάλω πολλά φυτα και φυτα που επιπλέουν κτλ, βασικά για το περιβάλλον τους εχω διαβασει πολλά και σε βιβλία και στο ιντερνετ, βρήκα αρκετες πληροφορίες. Για άμμο κάτω πιο σκουρη ε??

Αλλα αυτό που δεν μπορω να βρω είναι οι τιμές του νερού. Οπότε μόνο με τυρφη στο φιλτρο θα είμαι ψιλο-καλά? Ή να πάρω και αντίστροφη όσμωση, που από οτι φαίνεται μπορεί μεν να κοστίζει κάποια ευρω, αλλα λύνει χέρια. Γιατι αν θέλουν μαλακό νερό τότε οι τιμές του νερου που έχω σε GH & KH είναι ψηλές.

Επίσης τουλάχιστον για αρχή δεν σκέφτομαι να βάλω και άλλα ψάρια μέσα στο ενυδρειο, μόνο περλ γκουραμι. Αυτή την στιγμή εχω 2 (τα οποία όμως είναι αρσενικά, να τα κρατησω και τα 2 και να βάλω π.χ. αλλα 5 θυληκά?? (το λεω αυτό μπας και στα λίτρα του ενυδρειου δεν θα μαλώνουν) Ή να επιστρεψω το ένα και να πάρω μόνο θυληκά?? Να τον έχω έναν με το χαρεμι του.

Ευχαριστώ και πάλι.

EDIT: dimis1978, Τωρα είδα την απάντηση σου, ποσταραμε πάνω κάτω την ιδια στιγμή. Όποτε αρχικά να βάλω τυρφη να δω πως πάνε οι τιμές του νερού και βλέπουμε. Ωραία. Ευχαριστω και πάλι.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01385 seconds with 10 queries