Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-09, 10:50
Το avatar του χρήστη POURITANOS
POURITANOS Ο χρήστης POURITANOS δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προεπιλογή

Φίλε in the pond Βασίλη να πω ότι το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικό ως προς σε κάποια πράγματα σκεπτικό , κάτι που δεν πάει να πει ότι είναι και λάθος . Να κάνω ένα παραλληλισμό κάποιων πραγμάτων και νομίζω ότι θα δικαιώσει όλους μας .

Τα παραδείγματα έχουν αν κάνουν με την φιλτρανση των ενυδρείων

Περνώ την περίπτωση την δική σου της αντλίας κάτω σχεδόν στο βυθό. Βασίζετε στην λογική που είχαν τα παλιά ενυδρεία με το φίλτρο βυθού οπού μάζευε όλοι την βρωμιά στο πατώ( κάποιοι έκαναν και διπλό πάτο σαν τα φρεάτια που μαζεύουν τα λύματα στους δρόμους ).

Ήταν ένας τρόπος αποτελεσματικός αλλά κάποιος δεν τους κάλυπτε και μετά δημιουργήθηκαν τα φίλτρα εσωτερικού τύπου

Ο Άνδρος πιστεύει ότι ένα φίλτρο πρέπει να είναι περίπου στη μέση . οπότε στηρίζετε στη λογική του εσωτερικού φίλτρου(ενυδρείου ) . κάτι που το έχουν πολλοί στα ενυδρεία τους .

Ήταν ένας τρόπος αποτελεσματικός αλλά κάποιος δεν τους κάλυπτε και μετά δημιουργήθηκαν τα φίλτρα εξωτερικού τύπου

Η λογική του φίλτρου που θέλω να κάνω Εγώ να μπει λίγο ποιο πάνω από την μέση η είσοδος του νερού προς το εξωτερικό χώρο του φίλτρου . Βασίζετε στη λογική του sub κάτι που αν επιτρέπει ο χώρος και η γνώση στους χομπιστες θα το έκαναν οι περισσότεροι μια και προσφέρει πολύ χώρο για βιολογία..
Αν δούμε ενυδρεία με sub θα δεις ότι είναι καθαρό το νερό.

Το τι φίλτρο θα βάλει κάποιος έχει να κάνει με το αν των καλύπτει και το τι μπορεί.
Δε νομίζω κάνενας τρόπος η λογική ότι είναι λάθος, απλά είναι διαφορετικό στήσιμο. Η ουσία είναι ότι όλα έχουν κυκλοφορία ,
χωρίς αυτήν βαλτός
Ένας λόγος που δεν μπορούμε να κάνουμε 100% υπομνήματα στις λίμνες είναι ότι 1000 παράγοντες καθορίζουν το τι πρέπει να γίνουν σε κάποια συγκεκριμένη λίμνη κάτι που στα ενυδρεία ο κυριος εξωτερικός παράγοντας που επηρεάζει είναι η θερμοκρασία δωματίου.

Page generated in 0,01555 seconds with 10 queries