Θέμα: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 14-03-09, 18:17
Nikos26 Ο χρήστης Nikos26 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 14-03-2009
Περιοχή: Naxos
Μηνύματα: 11
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
να φυγει ειτε το σκαλαρι ειτε ο μονομαχος...αυτα τα ειδη μαζι δε πανε..παντα θα εχεις προβλημα....το 2ο σκαλαρι δεν ειναι λυση....
για αρχη θα σου προτεινα να διαβασεις εδω..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 και πανω σε αυτο να ψαξεις για απαντησεις εδω στο φορουμ και εδω.. www.tsamisaquarium.gr
Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Το καρχαριακι που εχω ειναι η αλφικη μορφη του rainbow νομιζω, εχω δει να το γραφουν και labeo.απ' οτι καταλαβαινω μαλλον του αρεσει η νεα του φωλια στο ροζ κοραλι, ειναι βεβαια αρκετη ωρα εκει μεσα οπου εγω δεν εχω οπτικη επαφη, αλλα το ιδιο εκανε και στην μικροτερη,απλως εκει μπορουσα να τον βλεπω.βγαινει για λιγη ωρα και μετα ξανα παλι μεσα.Οσο για το σκαλαρι και τον μονομαχο δεν ειχαν κανενα προβλημα οταν ηταν 2 τα σκαλαρια.τα σκαλαρια ηταν συνεχεια κοντα και δεν τον ενοχλουσαν καθολου, ουτε και αυτος φυσικα.γι αυτο σκεφτηκα πως ισως ενα 2ο σκαλαρι "σωσει" τον μονομαχο.ξερω πως δεν ειναι μεγαλο το ενυδρειο, αλλα νομιζω πως 2 σκαλαρια δεν θα εχουν προβλημα.Ποια ειναι η γνωμη σου?
corys θελω να παρω κι αλλα 2-3 , αλλα δεν ειχε αλλα ο πετσοπας τωρα.Ο γλειφτης δεν μπορω να βρω ποιος ειναι, αλλα ειναι μικρος ακομα 4 -5 εκ. και στο πετσοπ μου ειπαν οτι φτανει τα 7-8.
καποια στιγμη αν ολα πηγαινουν καλα σκεφτομαι να βαλω και 2-3 guppy και στην τελικη του μορφη το ενυδρειο να αποτελειται απο 10-11 ψαρακια απο τα οποια τα περισσοτερα ομως θα ειναι μικρα σε μεγεθος.τα guppy θα μπορουν να συμβιωσουν με τα σκαλαρια?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01456 seconds with 10 queries