Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manolis1976
Δεν καταλαβες τι θελω να πω netblues, λεω οτι το πελτιερ υποτίθεται οτι προσδοκουμαι να μας προσφερει μια απλη και ευκολη λυση ψυξης , αν ειναι να ξεφυγουμε απο αυτο το δεδομενο τοτε τι το χρειαζομαστε το πελτιερ???
|
Κοιταξε φιλε μανωλη, το δικο μου ενυδριο αν και μικρο(συνεπαγεται λιγα βαττ και μικρη απωλεια θερμοτητας απο ολα τα συστηματα) προοριζεται για μεσογειακο οπου οι θερμοκρασιες πρεπει να ειναι ακομη χαμηλοτερες... αυτο που χρειαζομαι δεν ειναι ισχυ, ειναι να προσφερω τις καταλληλοτερες θερμοκρασιες απο την ζεστη πλευρα του πελτιερ ωστε να μπορει να παραμεινει χαμηλοτερα απο τα ορια του και να ειναι αποτελεσματικο, καταλαβαινεις φανταζομαι οτι οι 25-26 σουπερ βαθμοι στο ενυδριο σου το καλοκαιρι, στο δικο μου θα σημαινουν καταστροφη, επιπλεον το να εχω την scythe μεσα στο επιπλο αυτοματα μου τρωει 4-5 λιτρα πολυτιμου χωρου (οπου θα μπορουσε να υπαρχει νερο) εναντια στο μισο λιτρο που θα χρειαστει η αντλιουλα.. Φυσικα για οσους εχουν τροπικο ενυδριο ενας καλος ψυκτης θα εκανε πολυ καλη δουλεια με το πελτιερ, χωρις αυτο να σημαινει οτι το ψυγειακι δεν θα εχει καλυτερα αποτελεσματα, επιπλεον οι τιμες που προανεφερα ισχυουν και δεν ανεβαζουν το budget!!