Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 26-02-09, 17:11
Το avatar του χρήστη Roi
Roi Ο χρήστης Roi δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 06-02-2009
Περιοχή: Παλλήνη
Μηνύματα: 147
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ'αρχην αυτο που ειπα για τα "ματια" δεν πηγαινε στο χαλικι και το αν το ειδες σωστα, αλλα για το τι ειναι καλο για τα ψαρια και οχι απλα στο τι "δεν τα πειραζει".
Μια χαρα το ειδες οτι ειναι ιδιο, απλα δεν ειναι το σωστο ασχετα αν ειναι στο ενυδρειο του λινκ. Σε όλο το forum έχουν το συγκεκριμένο site σαν την βίβλο.

Μεχρι τωρα βαζαν λαβα και χαλικι στους δισκους δεν σημαινε οτι ηταν και σωστο.

Κατα δευτερον αν ειναι να τα παρατας και να απογοητευεσαι τοσο γρηγορα.... ???!!!!
Δεν τα παράταω, άλλα δεν θέλω να κάνω αυτό που έχουν κάνει πολλοί εδώ, να πάω να πάρω ότι μου έρθει και μετα να ρωτάω πως θα λυσω το ένα ή το άλλο πρόβλημμα που θα δημιουργηθεί. Άλλα όλα μου τα παρουσιάζεται απίθανα και μου την λέτε κιόλας.

Ολοι τα ιδια προβληματα ειχαμε στην αρχη.
Με λιγο διαβασμα και ερωτησεις στο φορουμ ολα γινονται ευκολα, αρκει να θελουμε να τα κανουμε ευκολα και να μη προσπαθουμε να βαλουμε δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη.

Αν δεν εχεις σκοπο να αγορασεις εξτρα εξοπλισμο για να φτιαχνεις το νερο που θελουν τα ψαρια που σου αρεσουν, βρες αλλα ψαρια που παλι σου αρεσουν και ζουν στις συνθηκες του νερου της βρυσης σου

Προς το παρόν δεν θέλω να αγοράσω εξτρα εξοπλισμό, CO2, A/O, kλπ. Το πρόβλημα είναι με το νερό της βρύσης μου ή με τα τεστακια, γιατί την μία μου βγαίνε 6,5-7 το ΡΗ και την άλλη 7,5-8, με 4 μέρες διαφορά μιλάμε τώρα και τεστ της ΑΡΙ δεν βρήκα ακόμα, τα μαγαζιά στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης έχουν μονο σερα, ξέρεις κανείς αν έχει το water inn ?

και οπως σου εγραψα

Προτιμησε υγρα τεστ της APi
Τελικά πείτε μου μπορώ να βάλω bloodfin και CPD αν ναι από πόσα θα είναι η σωστή ιχθυοφόρτωση ???
Ακόμα πόσα apple snails μπορώ να βάλω ??
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01634 seconds with 10 queries