Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 27-01-09, 00:39
Το avatar του χρήστη uptight
uptight Ο χρήστης uptight δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-09-2008
Περιοχή: Πειραιάς
Μηνύματα: 128
Προεπιλογή

Οι μετρήσεις μου είναι κανονικές. ΝΟ3=20, ΝΟ2=0, ΝΗ3=0 (αν και απο χτες που υπάρχουν τα 20 μωρά στο ενυδρείο δεν έχω μετρήσει), ΚΗ=3'd, GH=10'd, pH=7,2. Θερμοκρασία περίπου 26, αλλαγή νερού έκανα χτες 20% και ίσως κάνω και αύριο. Το ενυδρείο είναι 70λ.

Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συνεβη στα ενήλικα ψάρια. Κάποια στιγμή απλά σταμάταγαν να τρώνε, έμεναν για ώρα ακίνητα σε μια γωνία και την άλλη μέρα τα έβρισκα ψόφια. Η θηλυκιά που γέννησε και είναι τώρα η μόνη μεγάλη, επίσης δεν φαίνεται να τρώει τίποτα από την ώρα που γέννησε. Τα μικρά αντιθέτως τρώνε σαν τρελά. 5-6 έχουν πάει προς τη γωνία του θερμοστάτη (αρκετά από τα ενήλικα πριν πεθάνουν πήγαιναν εκεί και κάθονταν ακίνητα, κοντά στη σχάρα του φίλτρου) και δείχνουν πιο αδύναμα, αλλά τα υπόλοιπα 15 είναι στο κέντρο, κηνυγάνε το φαγητό, κολυμπάνε ζωηρά και δείχνουν μια χαρά.

Αν κάποιος μπορεί με ερωτήσεις και δικές μου απαντήσεις να βγάλει συμπέρασμα για το τι συνέβη και τι πρέπει να κάνω... Θα ήμουν ευγνώμων. Θέλω τα μικρά να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα! Αν ψοφήσει και η τύπισσα θα σταματήσω το φάρμακο. Παρεμπιπτόντως, έχω μέσα κι έναν μεγαλούτσικο (σε σχέση με τα γκάπις) "γλύφτη" ο οποίος δεν έχει πάρει χαμπάρι από αρρώστια, είναι ζωηρότατος...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01406 seconds with 10 queries