Καλησπέρα και πάλι. Καταρχην να ξαναπω ενα μεγάλο ευχαριστω για τις απαντησεις και τις συμβουλες σας. Εχω ευχαριστα νεα. Κανω καθημερινα μετρησεις. Η αμμωνια τις δυο τελευταιεσ μέρες ειναι σταθερα στο 0. Μειωθηκαν και λιγο τα Ν02. Αρα πάμε καλά. Ετσι δεν είναι?? Οριστε και τα σημερινα αποτελέσματα των μετρησεων:
PH: 8,0
GH: 15
KH: 12
NH3/NH4: 0 (

επιτελους μηδενιστηκε)
NO2: 1 (έπεσε σταδιακα κατα μισή μονάδα)
NO3: 10 (έπεσε κι αυτο. Τωρα αυτο καλό ειναι ή μπα. Από οτι διαβασα παίζουν ρόλο και τα φυτά, και φυσικά οι αλλαγες νερου.)
Παιδιά και κατι άλλο που θυμηθηκα. Όταν πήρα το ενυδρειο στο πετ σοπ μου είπαν οτι τα σφουγγαρια του φιλτρου θέλουν καθε 2 μηνες περιπου άλλαγμα. Αλλα απ' οσα εχω διαβάσει όλες αυτες τις μέρες στο φορουμ, αυτο που καταλαβα είναι οτι καθε αλλο παρά αλλαγη χρειάζονται. Ετσι δεν ειναι. Να αφησω στην ησυχια του το φιλτρο και να τα γραψω κανονικα αυτα που μου 'πε ο πετσοπας.
Αντε ανυπομονω να βαλω γκαπάκια στο ενυδρειάκι. Και απο Δευτερα πάω να πάρω μερικά φυτάκια ακόμα και μαυρο χαρτόνι για πίσω απο το ενυδρειο για φόντο. Απο οτι κατάλαβα είναι το καλύτερο. Το δοκιμασα και με ένα πρόχειρο που είχα και όντως δείχνει πολύ ωραίο. Αυτα. Όταν με το καλό στρώσει και μπούν και τα πρώτα γκαπάκια θα σας ανεβάσω και φωτο να το δειτε

. Να πείτε και την γνωμη σας.
Σας ευχαριστω και πάλι όλους, να 'στε καλά.