Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από f1rm4
σκαλαρια πια λεγονται? τα αγγελοψαρα.. το νερο στις σερρες πως θα καταλαβω αν ειναι σκληρο η μαλακο; με υγρα τεστ για σκληροτητες..κατι ακομα, εγω πρεπει να διαλεξω κοινωνικα ψαρια? λιγα ψαρια ειναι ακοινωνητα.. ..σοβαρα τωρα δεν υπαρχουν κοινωνικα...υπαρχουν κοινωνικα ενυδρεια..που λεμε τα ενυδρεια οπου ζουν ψαρια-φυτα απο διαφορετικες περιοχες-ηπειρους (αλλα που εχουν παρομοιες απαιτησεις)ποια ταιριαζουν μεταξυ τους; πολλα και διαφορα.. δλδ κοινωνικα με ζωοτοκα δεν ταιριαζουν;
-------------------------
Κατι ακομα... Σε αυτο το ενυδρειο ποσα ψαρια μπορω να βαλω, αναλογα τα ψαρια..ποσες αλλαγες νερου θα πρεπει να κανω και καθε ποτε? χοντρα χοντρα λεμε καθε βδομαδα 30%...απο εκει και περα παιζουν ρολοι τι μετρησεις εχεις και τι ενυδρειο θα κανεις...επισης με αυτα που εχω ηδη μεσα ποια αλλα μπορω να βαλω?
Παντως τα ψαρακια τα εχω 3 βδομαδες συνολο μαζι και δεν εχουν προβλημα... προς το παρον...δεν ξερω για το μελλον οποτε περιμενω απαντηση σας...
|
το μελλον τους προβλεπεται δυσοιωνο...γιαυτο στο σαιτ που σου εδωσα (
www.tsamisaquarium.gr) διαβασε τις απαιτησεις των ψαριων που εχεις και τη χημεια του νερου.....χωρις αυτα δε μπορεις να πας παραπερα...