Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-09, 00:15
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από f1rm4 Εμφάνιση μηνυμάτων
σκαλαρια πια λεγονται?τα αγγελοψαρα.. το νερο στις σερρες πως θα καταλαβω αν ειναι σκληρο η μαλακο; με υγρα τεστ για σκληροτητες..κατι ακομα, εγω πρεπει να διαλεξω κοινωνικα ψαρια? λιγα ψαρια ειναι ακοινωνητα....σοβαρα τωρα δεν υπαρχουν κοινωνικα...υπαρχουν κοινωνικα ενυδρεια..που λεμε τα ενυδρεια οπου ζουν ψαρια-φυτα απο διαφορετικες περιοχες-ηπειρους (αλλα που εχουν παρομοιες απαιτησεις)ποια ταιριαζουν μεταξυ τους; πολλα και διαφορα.. δλδ κοινωνικα με ζωοτοκα δεν ταιριαζουν;
-------------------------
Κατι ακομα... Σε αυτο το ενυδρειο ποσα ψαρια μπορω να βαλω, αναλογα τα ψαρια..ποσες αλλαγες νερου θα πρεπει να κανω και καθε ποτε? χοντρα χοντρα λεμε καθε βδομαδα 30%...απο εκει και περα παιζουν ρολοι τι μετρησεις εχεις και τι ενυδρειο θα κανεις...επισης με αυτα που εχω ηδη μεσα ποια αλλα μπορω να βαλω?

Παντως τα ψαρακια τα εχω 3 βδομαδες συνολο μαζι και δεν εχουν προβλημα... προς το παρον...δεν ξερω για το μελλον οποτε περιμενω απαντηση σας...
το μελλον τους προβλεπεται δυσοιωνο...γιαυτο στο σαιτ που σου εδωσα (www.tsamisaquarium.gr) διαβασε τις απαιτησεις των ψαριων που εχεις και τη χημεια του νερου.....χωρις αυτα δε μπορεις να πας παραπερα...

Page generated in 0,01375 seconds with 10 queries