Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 20-01-09, 15:45
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lemeshianos Εμφάνιση μηνυμάτων
1. Είχα διαβάσει παλιά ότι το ξύλο μπορεί να δημιουργήσει βακτήρια και μύκητες που δεν θέλουμε στο ενυδρείο. Ήταν και η αιτια που το αφαιρέσαμε από το ενυδρείο.
Αν ξέρετε αληθεύει αυτό?
2. Ποσο ασφαλές είναι?
3. Απότι έχω διαβάσει συνήθως ρίχνει και την σκληρότητα του νερού, κάτι που θα μου ήταν χρήσιμο.
4. Εκτος από το ξύλο τι άλλο ρίχνει την σκληρότητα?
1. Συνηθως αυτο γινεται, οι περισσοτεροι τρομαζουν, και οσοι απο αυτους ρωτουν στο φορουμ, μαθαινουν οτι η δημιουργια αυτου του μυκητα (μερικες φορες σαν μουχλα, αλλωτε σαν βλεννη), ειναι μια φυσιολογικη διαδικασια που δεν κανει ομως κακο σε τιποτα και μαλιστα ειναι και καλος μεζες για τα πλεκοστομα κλπ φυτοφαγα.
Κακως το αφαιρεσες.
2. Οσο ασφαλες ειναι καθε φυσικο ενυδρειακο προιον που βαζεις στο νερο. Συνηθως ενα ντους με καφτο νερο ειναι αρκετο, αν δεν βουλιαξει το αφηνουμε να επιπλεει ή το βουλιαζουμε με το ζορι με καποιο τροπο μεχρι να ρουφηξει νερο και να βουλιαξει μονο του ή το βαζουμε σε κουβα ή βαρελι με νερο το οποιο το αλλαζουμε καθε 1-2 μερες (καλυτερα το πρωτο)
3. Βοηθαει και αυτο.
4. Η αντιστροφη οσμωση και το φιλτραρισμα με τυρφη.
Bοηθητικα στο μαλακωμα αλλα περισσοτερο για τις ουσιες τους, ειναι τα ετοιμα του εμποριου φυλλα απο indian almond leaves και alder cones (και απο τη φυση αλλα χρειαζεται σχετικη εμπειρια για την επιλογη τους).
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01441 seconds with 10 queries